Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prekomerno zatekanje nog 8.4.2010 21:08:28
|
|
|
|
AnciM
|
Meni je pri zatekanju zelo pomagal gel Venorest. Sedaj se baje nekoliko drugače imenuje ampak v lekarni bi morali še poznati staro ime.
|
|
RE: prekomerno zatekanje nog 8.4.2010 23:31:39
|
|
|
|
_Tinaa_
|
Jst pijem čaj njivske preslice...Otečenost je se je v parih dneh izboljšala.je še opazna ampak je vidno manjša...pijem pa 2x na dan, zjutraj in zvečer...
|
|
|
|
RE: prekomerno zatekanje nog 9.4.2010 7:28:59
|
|
|
|
natasarobi
|
Čim večkrat imeti noge na višjem. Jaz vsakič, ko pridem domov iz službe ali s sprehoda, dam na mizo 3 povštrčke in tako ležim/sedim vsaj 15minut ali več. Nekje sem brala, da tudi pomaga namakanje nog. Če me noge bolijo si v vodo nalijem malo kopeli za noge in namakam cca 20 minut, potem pa izkoristim ter si uuredim še pete. Res je, da mi noge ne otekajo, delam to iz preventive in mislim, da je koristno. Trudim se pa spiti veliko tekočine, predvsem vode ali pa max. 2 skodelici čaja, ker potem hodim ful na WC, hrano si solim pa bolj malo (od nekdaj).
|
|
|
|
RE: prekomerno zatekanje nog 9.4.2010 9:39:46
|
|
|
|
tropical
|
Izogibati se je potrebno SOL. Nič solit to naj bi tudi pomagalo. Jaz posolim samo malo tiste jedi, ki res potrebujejo sol (meso). Pa noge v luft držat, namakanje v vodi z soljo, morskimi algami , to meni pomaga.
|
|
|
|
RE: prekomerno zatekanje nog 9.4.2010 10:00:42
|
|
|
|
aprilčica07
|
Meni je pomagal en gel od Justa, ne spomnim se pa žal več imena. Ma pomagalo je malo, res malo.. drgači sem bla obupna, take noge, da nisem mogla niti počepnit.. pa skozi so me na teste za beljakovine v urinu pošiljali, pa je blo vedno HB vse ok.. izginilo, takoj ko je mala na svet pokukala.. Je blo pa resnično zoprno, pa še vroče je blo avgusta... in noge kot slon, niti japonk nisem več mogla obut...
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 21:54:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?