|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri nahrbtnik?
8.4.2010 11:21:32   
Reby
Imam 7 mesečnega otročka in ravno razmišljam o nakupu nahrbtnika. Pa me zanima, kakšne izkušnje imate, katerega priporočate? Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri nahrbtnik?
8.4.2010 21:33:33   
Jančika_
Se opravičujem, da sem temo prestavila na napačni forum - prehitri prsti. Bo prestavljena na pravo mesto.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2010 8:49:43   
tinkamarinka
Prvo je odvisno za kaj potrebuješ nahrbtnik. Če nameravate hodit resno v hribe (hoje po par ur in nepredvidljivo vreme), potem definitivno priporočam Deuter. Glede na zahtevnost predvidenih tur imaš na razpolago Kid komfort II in Kid komfort III. Ta drugi je primeren tudi za visokokogorje. Mi imamo Kid komfort II in smo zadovoljni, mogoče nam je malo žal, da nismo kupili III, ker je višji in se ga da bolj zapret.
pomembno je, da kupite nahrbtnik z nastavljivim hrbtiščem tako za starša, kot za otroka. Odsvetujem nakup otroškega nahrbtnika v Baby centru in podobnih trgovinah.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2010 8:50:48   
tinkamarinka
aja, vse o nahrbtnikih piše tukaj, dobiš na netu. Upam, da ni reklama.

dr. Boštjan Hauptman: Vse o nahrbtnikih za nošenje otrok (pdf 3,3 MB).

(odgovor članu tinkamarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2010 10:59:29   
Reby
tinkamarinka - ja, sem že včeraj malo prebrskala in se odločila za Kid comfort II - takšnega kot imate vi. V visokogorje ne bomo hodili user posted image Hvala user posted image

(odgovor članu tinkamarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2010 11:12:28   
AnciM
Za sprehode in krajše ture po okoliških hribih je super tudi tale:

http://www.littlelife.co.uk/html/child_carriers/traveller-s2.html

Mi ga imamo in se mali zelo rad nosi. Je pa zelo lahek nahrbtnik; nima 2 kg. Jaz sem namreč takrat gledala predvsem na težo. Nahrbtnik + otrok + malica + kaj za obleč = kdo bo to nosil?

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?