Kateri nahrbtnik? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

Reby -> Kateri nahrbtnik? (8.4.2010 11:21:32)

Imam 7 mesečnega otročka in ravno razmišljam o nakupu nahrbtnika. Pa me zanima, kakšne izkušnje imate, katerega priporočate? Hvala!

Jančika_ -> RE: Kateri nahrbtnik? (8.4.2010 21:33:33)

Se opravičujem, da sem temo prestavila na napačni forum - prehitri prsti. Bo prestavljena na pravo mesto.

tinkamarinka -> RE: Kateri nahrbtnik? (9.4.2010 8:49:43)

Prvo je odvisno za kaj potrebuješ nahrbtnik. Če nameravate hodit resno v hribe (hoje po par ur in nepredvidljivo vreme), potem definitivno priporočam Deuter. Glede na zahtevnost predvidenih tur imaš na razpolago Kid komfort II in Kid komfort III. Ta drugi je primeren tudi za visokokogorje. Mi imamo Kid komfort II in smo zadovoljni, mogoče nam je malo žal, da nismo kupili III, ker je višji in se ga da bolj zapret.
pomembno je, da kupite nahrbtnik z nastavljivim hrbtiščem tako za starša, kot za otroka. Odsvetujem nakup otroškega nahrbtnika v Baby centru in podobnih trgovinah.

tinkamarinka -> RE: Kateri nahrbtnik? (9.4.2010 8:50:48)

aja, vse o nahrbtnikih piše tukaj, dobiš na netu. Upam, da ni reklama.

dr. Boštjan Hauptman: Vse o nahrbtnikih za nošenje otrok (pdf 3,3 MB).

Reby -> RE: Kateri nahrbtnik? (9.4.2010 10:59:29)

tinkamarinka - ja, sem že včeraj malo prebrskala in se odločila za Kid comfort II - takšnega kot imate vi. V visokogorje ne bomo hodili [sm=smiley1.gif] Hvala [sm=smiley1.gif]

AnciM -> RE: Kateri nahrbtnik? (9.4.2010 11:12:28)

Za sprehode in krajše ture po okoliških hribih je super tudi tale:

http://www.littlelife.co.uk/html/child_carriers/traveller-s2.html

Mi ga imamo in se mali zelo rad nosi. Je pa zelo lahek nahrbtnik; nima 2 kg. Jaz sem namreč takrat gledala predvsem na težo. Nahrbtnik + otrok + malica + kaj za obleč = kdo bo to nosil?

Stran: [1]