|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   copatki
6.4.2010 20:22:40   
PC Baby
Naš malček bo konec meseca 1 leto in počasi prestopa prag vrtca - oziroma varstva, ker vrtca nismo dobili. Prihodnji teden gremo malo pogledat kako se imajo, jaz bom pa pošpegala kako so drugi otročki oblečeni, obuti itd., da vem kako napravit našega. Zanima me pa kako je s copatki za vrtec. Mi mamo za doma Cicibanove in smo ful zadovoljni, ne vem pa ali naj mu kupim še en par za v varstvo ali naj ima te od doma (kar ne bi prav zelo rada...). Kako imate ve to poštimano?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: copatki
6.4.2010 20:57:01   
Najaa
V vrtcu ima druge copate, da ne nosimo vsak dan sem in tja domače. Lahko pa tudi tako delaš ali pa kupiš še ene iste kot jih ima za doma.
Mi imamo superfit.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2010 20:58:12   
*piškotek*
Naš ima ene copate v vrtcu, druge doma in nikoli ne nosimo enih sem ter tja.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2010 20:59:35   
pikapikica83
Najbolje je, da ima v varstvu še ene copatke, tako da če jih slučajno pozabiš (najraje takrat, ko se ti RES mudi), ti ni treba laufat domov. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
6.4.2010 21:04:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapikica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2010 9:01:27   
barni
Za doma cisto druge, za vrtec Superfit. Za obiske vzamemo tiste od doma, ce se spomnemouser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2010 7:44:57   
sončnica24
Doma ene v vrtuc drugo. Sedaj trenutno iz massa, prej pa je imel cicibanove.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2010 7:46:34   
sončnica24
Doma ene v vrtcu druge. V začetku smo imeli cicibanove sedaj pa jih ima z massa, z gumjastim podplatom da mu ne drsi. Sem pa mu kupla tudi tiste zajčke v pikapolonici pa za tako male moj bo star 18 mesecev, še niso ker se mu nonstop sezuvajo. 

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.4.2010 8:25:09   
sanelaa
Doma ima navadne copate zajčke, pa robezke pa superfitke, v vrtcu ima pa ene copatke, tudi superfitke.

Najboljše da ima na vsakem koncu po ene copate, v vrtcu še par ali dva rezervnih oblačil, za v varstvo pa najboljše da ga oblečeš tako, da mu bo udobno. Tako kot je tudi oblečen doma.
Naš je v rtcu najpogosteje v trenirkicah, redkokdaj v kavbojkah, ker se mi zdi da mu je neudobno. pa bombažni bodiji in je to to.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?