copatki (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

PC Baby -> copatki (6.4.2010 20:22:40)

Naš malček bo konec meseca 1 leto in počasi prestopa prag vrtca - oziroma varstva, ker vrtca nismo dobili. Prihodnji teden gremo malo pogledat kako se imajo, jaz bom pa pošpegala kako so drugi otročki oblečeni, obuti itd., da vem kako napravit našega. Zanima me pa kako je s copatki za vrtec. Mi mamo za doma Cicibanove in smo ful zadovoljni, ne vem pa ali naj mu kupim še en par za v varstvo ali naj ima te od doma (kar ne bi prav zelo rada...). Kako imate ve to poštimano?

Najaa -> RE: copatki (6.4.2010 20:57:01)

V vrtcu ima druge copate, da ne nosimo vsak dan sem in tja domače. Lahko pa tudi tako delaš ali pa kupiš še ene iste kot jih ima za doma.
Mi imamo superfit.

*piškotek* -> RE: copatki (6.4.2010 20:58:12)

Naš ima ene copate v vrtcu, druge doma in nikoli ne nosimo enih sem ter tja.

pikapikica83 -> RE: copatki (6.4.2010 20:59:35)

Najbolje je, da ima v varstvu še ene copatke, tako da če jih slučajno pozabiš (najraje takrat, ko se ti RES mudi), ti ni treba laufat domov. 

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.4.2010 21:04:33)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

barni -> RE: copatki (7.4.2010 9:01:27)

Za doma cisto druge, za vrtec Superfit. Za obiske vzamemo tiste od doma, ce se spomnemo[sm=jezicek.gif].

sončnica24 -> RE: copatki (8.4.2010 7:44:57)

Doma ene v vrtuc drugo. Sedaj trenutno iz massa, prej pa je imel cicibanove.

sončnica24 -> RE: copatki (8.4.2010 7:46:34)

Doma ene v vrtcu druge. V začetku smo imeli cicibanove sedaj pa jih ima z massa, z gumjastim podplatom da mu ne drsi. Sem pa mu kupla tudi tiste zajčke v pikapolonici pa za tako male moj bo star 18 mesecev, še niso ker se mu nonstop sezuvajo. 

sanelaa -> RE: copatki (8.4.2010 8:25:09)

Doma ima navadne copate zajčke, pa robezke pa superfitke, v vrtcu ima pa ene copatke, tudi superfitke.

Najboljše da ima na vsakem koncu po ene copate, v vrtcu še par ali dva rezervnih oblačil, za v varstvo pa najboljše da ga oblečeš tako, da mu bo udobno. Tako kot je tudi oblečen doma.
Naš je v rtcu najpogosteje v trenirkicah, redkokdaj v kavbojkah, ker se mi zdi da mu je neudobno. pa bombažni bodiji in je to to.

Stran: [1]