|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Furminator krtača
6.4.2010 18:51:13   
anajmad
Kje bi jo najbolj ugodno kupila. Bi pa rabila majhne dimenzije(za yorkija in mačko)?

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Furminator krtača
6.4.2010 21:01:46   
ledenka
jaz sem jo na E-bayu user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2010 21:22:02   
anajmad
Cena?

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2010 9:35:19   
Anonimen
Poglej na pesjanar.si  V temi furminator je objavljena neka stran, kjer je cena dosti bolj ugodna od prvotne.

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2010 17:19:09   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: anajmad

Cena?

pojma nimam, je že kako leto od tega. se pa spomnim, da je bila bistveno ugodneje kot v trgovini.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2010 21:37:50   
uhica
Furminator lahko kupiš na kateri od internetnih trgovin, od fizičnih pa v Mr.Petu.
Naj te pa opozorim, da za jorkija ni primeren, saj nima poddlake. Furminator pa je namenjen izčesavanju poddlake in tako primeren za krarkodlake, resaste, srednjuedlake pse, dolgodlake pse ipd, za pulje, jorkije, maltežane in ostale pse brez poddlake poa ni primeren.
je pa zato super za 90% mačk (izvzemam razne vrste golih in kodrastih mačk)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2010 8:42:27   
Anneda
Prejšnji teden sem kupila furminator small za našega mačkona. Cena se mi je zdela res ugodna 15 evrov + poštnina. Sem pa naročila tukaj: http://staramama.com/search.php?query=furminator

Dobila sem v 2 dneh in sem s krtačo zelo zadovoljna. Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2010 18:07:15   
Ribica **
IZVIRNO SPOROČILO: uhica

Furminator lahko kupiš na kateri od internetnih trgovin, od fizičnih pa v Mr.Petu.
Naj te pa opozorim, da za jorkija ni primeren, saj nima poddlake. Furminator pa je namenjen izčesavanju poddlake in tako primeren za krarkodlake, resaste, srednjuedlake pse, dolgodlake pse ipd, za pulje, jorkije, maltežane in ostale pse brez poddlake poa ni primeren.

Kaj pa za beagle? A deluje furminator podobno kot trimer (se pravi puli oz. trga dlake?)?

(odgovor članu uhica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2010 9:40:39   
Zanica
Jaz sem si kupila najmanjši furminator (zaradi visoke cene) in je kar učinkovit, edino kar me moti je statični elektricitet, celo se sliši pokanje... Ne vem če se to vama dogaja?

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2010 9:56:58   
water lily
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

IZVIRNO SPOROČILO: uhica

Kaj pa za beagle? A deluje furminator podobno kot trimer (se pravi puli oz. trga dlake?)?

Poddlako redči.

Jaz mam za mačke. Deluje. Če mi celo rata mačko ujet pa jo "počesat"user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.4.2010 11:14:13   
LoCa
Jaz čakam, da prispe po pošti, sem ga pa na ebay-u naročila pred kakimi 10 dnevi.
Upam, da bo vsaj enemu psu tiste dlake "pocufal", ker mi dva dlakata stanovanje, lahko spletem deko.

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.5.2010 20:51:56   
LoCa
evo, je prišel Furminator. kupila sem ga na ebay-u, stal je 8 evrov (skupaj s poštnino). mislila sem, da je to bolj kr neki, vendar ima tudi konkretno težo (težji od običajne krtače)
dlake nisem še toliko videla v svojem življenju, zares je bolj gladka, pomoje pa bom morala ene parkrat pse počesat, da bom vse pobrala dol, ker kar ni konca.
Zanica, ful čudno da ti poka, meni nič ne poka, ker je itak del s katerim se češe, kovinski.

< Sporočilo je popravil LoCa -- 4.5.2010 20:52:20 >

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?