Furminator krtača (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Hišni ljubljenčki

Sporočilo

anajmad -> Furminator krtača (6.4.2010 18:51:13)

Kje bi jo najbolj ugodno kupila. Bi pa rabila majhne dimenzije(za yorkija in mačko)?

ledenka -> RE: Furminator krtača (6.4.2010 21:01:46)

jaz sem jo na E-bayu [sm=smiley1.gif]

anajmad -> RE: Furminator krtača (6.4.2010 21:22:02)

Cena?

Anonimen -> RE: Furminator krtača (7.4.2010 9:35:19)

Poglej na pesjanar.si  V temi furminator je objavljena neka stran, kjer je cena dosti bolj ugodna od prvotne.

ledenka -> RE: Furminator krtača (7.4.2010 17:19:09)

IZVIRNO SPOROČILO: anajmad

Cena?

pojma nimam, je že kako leto od tega. se pa spomnim, da je bila bistveno ugodneje kot v trgovini.

uhica -> RE: Furminator krtača (9.4.2010 21:37:50)

Furminator lahko kupiš na kateri od internetnih trgovin, od fizičnih pa v Mr.Petu.
Naj te pa opozorim, da za jorkija ni primeren, saj nima poddlake. Furminator pa je namenjen izčesavanju poddlake in tako primeren za krarkodlake, resaste, srednjuedlake pse, dolgodlake pse ipd, za pulje, jorkije, maltežane in ostale pse brez poddlake poa ni primeren.
je pa zato super za 90% mačk (izvzemam razne vrste golih in kodrastih mačk)

Anneda -> RE: Furminator krtača (12.4.2010 8:42:27)

Prejšnji teden sem kupila furminator small za našega mačkona. Cena se mi je zdela res ugodna 15 evrov + poštnina. Sem pa naročila tukaj: http://staramama.com/search.php?query=furminator

Dobila sem v 2 dneh in sem s krtačo zelo zadovoljna. Upam, da sem ti kaj pomagala.

Ribica ** -> RE: Furminator krtača (12.4.2010 18:07:15)

IZVIRNO SPOROČILO: uhica

Furminator lahko kupiš na kateri od internetnih trgovin, od fizičnih pa v Mr.Petu.
Naj te pa opozorim, da za jorkija ni primeren, saj nima poddlake. Furminator pa je namenjen izčesavanju poddlake in tako primeren za krarkodlake, resaste, srednjuedlake pse, dolgodlake pse ipd, za pulje, jorkije, maltežane in ostale pse brez poddlake poa ni primeren.

Kaj pa za beagle? A deluje furminator podobno kot trimer (se pravi puli oz. trga dlake?)?

Zanica -> RE: Furminator krtača (23.4.2010 9:40:39)

Jaz sem si kupila najmanjši furminator (zaradi visoke cene) in je kar učinkovit, edino kar me moti je statični elektricitet, celo se sliši pokanje... Ne vem če se to vama dogaja?

water lily -> RE: Furminator krtača (23.4.2010 9:56:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

IZVIRNO SPOROČILO: uhica

Kaj pa za beagle? A deluje furminator podobno kot trimer (se pravi puli oz. trga dlake?)?

Poddlako redči.

Jaz mam za mačke. Deluje. Če mi celo rata mačko ujet pa jo "počesat"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

LoCa -> RE: Furminator krtača (29.4.2010 11:14:13)

Jaz čakam, da prispe po pošti, sem ga pa na ebay-u naročila pred kakimi 10 dnevi.
Upam, da bo vsaj enemu psu tiste dlake "pocufal", ker mi dva dlakata stanovanje, lahko spletem deko.

LoCa -> RE: Furminator krtača (4.5.2010 20:51:56)

evo, je prišel Furminator. kupila sem ga na ebay-u, stal je 8 evrov (skupaj s poštnino). mislila sem, da je to bolj kr neki, vendar ima tudi konkretno težo (težji od običajne krtače)
dlake nisem še toliko videla v svojem življenju, zares je bolj gladka, pomoje pa bom morala ene parkrat pse počesat, da bom vse pobrala dol, ker kar ni konca.
Zanica, ful čudno da ti poka, meni nič ne poka, ker je itak del s katerim se češe, kovinski.

Stran: [1]