|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmešan cikel in skrčena nožnica
4.4.2010 19:45:33   
Anonimen
pozdravljene,
berem vas ze kar nekaj casa in sem od vas izvedela ze veliko zanimivih in uporabnih reci. sedaj pa imam problem in se obracam na vas. no pa ni ravno problem ampak mi zre zivce, ker so mi stvari nejasne....

s fantom si zeliva user posted image in delava na tem projektu intenzivno 3 mesece.
user posted image sem imela 2.3, cikel pa imam dolg 30 dni...torej sem naslednjo user posted image pricakovala 1.4. dne 16.3. se pojavi krvav izcedek...po datumu sodec O, s fantom sva bila pridna in sva pridno user posted image . dne 25.3 pa sem zopet dobila izcedek, za katerega sem po datumu sodec mislila da je vgnezditvena. no kasneje pa se je ta izcedek spremenil v pravo user posted image in trajal cel teden. na dan 1.4 ko pa bi v resnici mogla dobit user posted image pa ni bilo nicesar vec. na isti dan sem iz ferbca naredila BC in se je pokazala le ena crtica, test sem delala popoldan.
sedaj pa nevem kaj je lahko bilo. se mi je user posted image lahko kar tako prestavila za cel teden? brala sem, da naj bi se kjub taksnim in drugacnim izcedkom user posted image morala pojaviti tocno. vseskupaj mi je zelo cudno...zato me zanima se vase mnenje o tem.
aja se to, ko sva s fantom zvecer zelela user posted image nama nikakor ni uspelo...obcutek je bil, kot da je moja noznica skrcena in ne dovoli nobenemu vstopa, po treh dneh pa je stanje se vedno enako.
tudi to mi je zelo cudno, ker se mi (oz. nama) to do sedaj ni se nikoli zgodilo. upam da ni kaj narobe.

upam da mi boste znale kaj svetovati ali pa me vsaj potolaziti, kar sem opazila da vam to na tem forumu izredno dobro gre user posted image

lp, l

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 5.4.2010 11:47:03 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: problem
4.4.2010 19:49:51   
Anonimen
Meni se je tudi tako zamešala M, naslednji mesec sem pa zanosila. S tem da niti pod razno nisem računala kdaj je ovulacija, ravno zaradi prestavljene M.

Vso srečo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: problem
5.4.2010 12:57:25   
Anonimen
Tudi meni in mojemu se je to enkrat zgodilo. Pa sem si resss fullll zelela tistega odnosa...pa ni šlo... pač se zgodi. Ne obremenjuj se zdej s tem. Uživaj v user posted image  in ne razmišljaj vsakič, ko bosta, da zdej se bo pa user posted image  nardila. Ker pol začneš razmišljašt, kaj pa če se ne bo,... in evo ti zoženo nožnico...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zmešan cikel in skrčena nožnica
6.4.2010 14:20:11   
Anonimen
Draga Anonimna!

Najprej naj ti zaželim vso srečo, da vama ne bo treba predolgo čakat, da bosta ugledala magičen user posted image .
Kot drugo bi te pa rada opozorila, da je psiha močna stvar, ki marsikaj lahko zmeša. Tako tudi tvojo "stisnjeno nožnico".
Poleg tega pa tretji krog še ni nobena tako velika številka. Še vedno ti jih ostane 9, da boš lahko pomislila da je kaj narobe. Nekatere imamo probleme z nerednimi cikli (ki so lahko posledica različnih stvari), druge pa imajo probleme s svojimi partnerji in njihovo plodnostjo. Če te skrbi, da je s tvojim fantom kaj narobe, pojdita na spermiogram. Drugače pa ziher obiskuješ redno svojega G in naj te na UZ dobro pregleda, če so slučajno v tebi prisotne kakšne nepravilnosti. Veliko naredi pa tudi sama psiha, kot sem že napisala.

Pa srečno in pomiri se!

ps. Vem, da je to lahko napisat, ker so tudi meni to govorili... Težko je iti skozi to, pa vendar "preguraš" in mogoče naletiš na srečo ali nesrečo. Pustimo se presenetit!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2010 17:37:40   
Anonimen
vsem ful hvala za odgovore. sej vem da tretji krog ni velika stevilka in vem da mi jih se vedno veliko ostane, ampak mi je ta zmesan cikel res vse zmesal...po redni user posted image se kar naenkrat zmesa. zaenkrat se ne mislim da je s kom kej narobe, ker tako kot si rekla tretji krog se ne pomeni nicesar, na redne preglede pa tudi hodim. in ko si ravno omenila redne preglede in UZ ...UZ mi na pregledu se nikoli niso delali, le obicajen pregled in vzem brisa.
tako kot si rekla najbrz na vse zelo vpliva psiha. sedaj je ze malo bolje, vseeno pa ni tako sprosceno kot mora biti. ampak sej bo. ko prebiram tele vase strani vas se kako razumem kako si zelite user posted image .

upam da vsi naletimo na sreco user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2010 17:40:31   
rija
mogoče si pa turirala nožnico na prevelikih obratih, pa se je skrčilauser posted image user posted image user posted image

ej, polepšala si mi dan....kar ne neham se režatiuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2010 23:45:56   
Anonimen
lepo da te tezave drugih razveseljujejouser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2010 23:48:40   
rija
beri podrobneje....režala sem se....ker mi je izraz skrčena nožnica enostavno smešen in da ne dovoli vstopauser posted image ....kaj moremuser posted image

pa kaj si figo anonimna.....ka te te glih kdo tu poznauser posted image  
wtf je lil_user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 6.4.2010 23:50:29 >

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2010 19:43:33   
Anonimen
se 5x prebrala pa nikjer ni napisan, da nej bi bil smesn izraz...sicer je pa tako in tako vseeno.

zakaj anonimna...ker mi je tako vsec in ne da me kdo nebi poznal. tudi druge stvari vprasam anonimno. na forumu je kar nekaj anonimnih, in nevem zakaj te je to zmotilo. stvar vsakega posameznika.
in kar se tice nicka...a mora kej poment? in ce nicesar ne pomen tep, lahko meni veliko.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.