Anonimen -> Zmešan cikel in skrčena nožnica (4.4.2010 19:45:33)
|
pozdravljene, berem vas ze kar nekaj casa in sem od vas izvedela ze veliko zanimivih in uporabnih reci. sedaj pa imam problem in se obracam na vas. no pa ni ravno problem ampak mi zre zivce, ker so mi stvari nejasne.... s fantom si zeliva [sm=duda.gif] in delava na tem projektu intenzivno 3 mesece. [sm=hudicek1.gif] sem imela 2.3, cikel pa imam dolg 30 dni...torej sem naslednjo [sm=hudicek1.gif]pricakovala 1.4. dne 16.3. se pojavi krvav izcedek...po datumu sodec O, s fantom sva bila pridna in sva pridno [sm=sloncek.gif]. dne 25.3 pa sem zopet dobila izcedek, za katerega sem po datumu sodec mislila da je vgnezditvena. no kasneje pa se je ta izcedek spremenil v pravo [sm=hudicek1.gif] in trajal cel teden. na dan 1.4 ko pa bi v resnici mogla dobit [sm=hudicek1.gif] pa ni bilo nicesar vec. na isti dan sem iz ferbca naredila BC in se je pokazala le ena crtica, test sem delala popoldan. sedaj pa nevem kaj je lahko bilo. se mi je [sm=hudicek1.gif] lahko kar tako prestavila za cel teden? brala sem, da naj bi se kjub taksnim in drugacnim izcedkom [sm=hudicek1.gif] morala pojaviti tocno. vseskupaj mi je zelo cudno...zato me zanima se vase mnenje o tem. aja se to, ko sva s fantom zvecer zelela [sm=sloncek.gif] nama nikakor ni uspelo...obcutek je bil, kot da je moja noznica skrcena in ne dovoli nobenemu vstopa, po treh dneh pa je stanje se vedno enako. tudi to mi je zelo cudno, ker se mi (oz. nama) to do sedaj ni se nikoli zgodilo. upam da ni kaj narobe. upam da mi boste znale kaj svetovati ali pa me vsaj potolaziti, kar sem opazila da vam to na tem forumu izredno dobro gre [sm=smiley32.gif] lp, l
|
|
|
|