7lina7
|
se opravičujem, da vdiram... sem malo pokukala sem,ker sem tud jaz bila včasih "vaša" .. z vsemi tegobami, kreganji,izsiljevanjem, odtujevanjem otroka,psihičnim nasiljem, alkohol,noči ko ga ni bilo domov..... no, po prvem fizičnem kontaktu pa se je zame vse končalo!! tako, da vas razumem in vem kaj pomeni biti v enem mama,oče, prijatelj,zdravnik,tolažnik... ni lahko! pa vendar je mogoče! zato kapo dol pred mamami samohranilkami - včasih morajo bit supermame,ker so pač za vse same... IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Se javljam spet po dolgem času. Sva ''''kao'''' porihtala glede preživnine (ne preko csd-ja). Rekel je, da bo dajal 100€ meni in 50€ mali na njen račun. S tem, da je prvo SAM rekel, da bo plačeval 200€ in si premislil!! Sem mu rekla: aja to potem pomeni, da ti je prveč toliko za hčerko dat. Pa je bil brez besed. Sramota res! Če že meni noče tolko dat, bi lahko vsaj mali na račun nakazal, pa bi ona imela. Ne moram vrjeti res.. še en dokaz več, da je boljše tako kot je. Kako ste pa kaj ve punce? Upam, da uživate na sončku! Lep večer. zvezdici, ne daje tebi - daje za otroka!! tija je premala, da bi si kupila kar rabi- za to ti poskrbiš.. daje tebi za njo!! to je največja napaka vseh neresnih očetov... ki imajo občutek,da dajo tebi s tem,ko nakažejo na tvoj TTR. drugače pa se višina preživnine lahko kadarkoli zviša,ko se zvišajo stroški za otroka - ponovno se na sodišče poda vloga za preživnino in pol jovo na novo... je pa fajn da imate preživnine pisno potrjene - beri urejene na sodišču. ker dokler plačuje ni problema,se pa dosti krat zgodi da se čez čas pozabi plačevat... in če imaš urejenbo preživnino potem ti pripada iz preživninskega sklada znesek,ki je bil določen kot preživnina, drugače pa dobiš le tisti minimum - 83€ tak, to je to!! za vse same mame!! ... jaz sem imela srečo in spoznala nekoga,ki je sprejel mojega otroka ( kontra relacija ni ravno tak kot bi morala bit.. ) in je dedc na mestu! nič mu ni težko, ima 2 zdravi roki ( prime za krpo in metlo,ko je treba), ne hodi po gostilnah... pred 3 meseci se nama je rodil najin mali ! kot očka pa je vzorčni primer!!! previja,carta,vozička... imam vse, kar prej nisem poznala!! je pa res, da sem v samskem obdobju ( 4 leta) naletela tud na svako jake primerke.. in dobro, da sem - s časom sem si izoblikovala svojo osebnost in si pustila čas, da razčistim kaj hočem in pričakujem ter kaj absolutno nočem! in tega sem se držala.. in na koncu našla! verjamem da tudi ve boste!! vsem.