StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Zato poznam tvojo zgodbo in sem si že večkrat mislila, pa kaj hudiča je s to žensko, da za vsak prdec napiše sem gor. Ampak, pač vsak ima svoje življenje, ti furaš takega, jaz spet drugačnega, Alenova družina pa spet drugačnega. In meni gre pri vsej tej zadevi samo to na jetra, da non stop daješ nekaj za glodat, konkretnega pa nič ne izjaviš. IZVIRNO SPOROČILO: ssevin A daj vtihni že enkrat gobezdalo jedno, kaj misliš, da boš ti ratala medijem zanimiva, ker poznaš vse vaške trače??? Pa pusti druge kak živijo, nisi nič drugačna, če že nisi slučajno še večji trailor trash. men je fascinantno, kako vam (nekaterim) pridejo neke forumske razprave do zivega. matr, a se vedno tkole pistolite na druge? Pač, sto ljudi sto čudi. Pa jaz se nič ne pištolim, mirno pišem svoje mnenje. Pri vsej zadevi je mene samo to zmotilo, ker je mm svojo prvo zgodbo začela s tem, da je njegovo ženo obrekovala in napletala vse možne variante. Če bi že imela kaj pametnega za povedati, bi najprej govorila o Alenu, saj se je on izpostavil. Res, da so bili potem v to igro vrženi tudi vsi njuni otroci in seveda žena. Pa ne da se mi več, miška bo tako ali tako svoje vlekla in si s tem pumpala ego. Čeprav tega ne prizna !
|