StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Oh dej miška bodi malo bolj pametna. Saj znaš biti. Samo potrudit se je treba. Pa pusti že enkrat ta familjo pri miru, ne glede na to, kaj ste imeli. In če ti je toliko do pranja perila, ga najprej operi z njimi-na štiri oči. Ne pa pljuvat po njih. Tudi ti nisi idealna, si že večkrat tu gori pokazala. WTF Kaj pa tebi ni jasno, metuljček? moje mnenje je, da niti ti nisi. glede na nov nick. razlika med mano in tabo je edino v tem, da jaz uporabljam razviden nick in avatar, da se tocno ve kdo sem, ti pa se skusas skrit Oh miška, ja jaz imam nov nick, na RR sem bila že pred leti, se odjavila (izpisala), sedaj pa že dolgo časa brala neregistrirana. Pa sem mislila, da sem prerasla RR, pa sem se zgleda zmotila. Mi ni bilo več v užitek samo brati, ampak tudi kaj napisati. Zato poznam tvojo zgodbo in sem si že večkrat mislila, pa kaj hudiča je s to žensko, da za vsak prdec napiše sem gor. Ampak, pač vsak ima svoje življenje, ti furaš takega, jaz spet drugačnega, Alenova družina pa spet drugačnega. In meni gre pri vsej tej zadevi samo to na jetra, da non stop daješ nekaj za glodat, konkretnega pa nič ne izjaviš. Tako, kot že v tisti prejšnji temi (ki se sedaj prepucava v arhivu za nedoločen čas ali je dokončno zbrisana ), ko si začela o tej družini. Res je, da je Alen s tem, ko se je izpostavil tudi tvegal, tako dobre kot slabe strani o svojem življenju. Ampak kdo smo mi, da bi mu sodili. Je pa res najlažje vedno pri človeku izbrskati tisto najslabše, da se potem sami počutimo boljši.
|