Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: v pričakovanju po 35 letu 26.3.2010 19:17:56
|
|
|
|
Isabellabina
|
No midva se trudiva za šestega otročka,a nikakor ne gre.Sicer sem imela mesec nazaj ss,a očitno le nisem več tako plodna kot sem bila pretekla leta.Trudiva se od poletja,tja od junija,...ampak imam še vedno upanje ,da bo tudi še enkrat uspelo.
|
|
|
|
RE: v pričakovanju po 35 letu 26.3.2010 20:31:37
|
|
|
|
rpli poli oli
|
prva dva sem zanosila brez problema,za tretjega sva se trudila 2 leti za 4 pa sploh nič ker še nisem bila pripravljena pa sem že noseča 3 mesece
|
|
|
|
RE: v pričakovanju po 35 letu 27.3.2010 20:05:18
|
|
|
|
tanjusi
|
No midva se trudiva za šestega otročka,a nikakor ne gre.Sicer sem imela mesec nazaj ss,a očitno le nisem več tako plodna kot sem bila pretekla leta.Trudiva se od poletja,tja od junija,...ampak imam še vedno upanje ,da bo tudi še enkrat uspelo. seveda bo uspelo Mi se trudim za tretjega pa je prvič takoj ratalo, vendar me je doletel ss , sedaj p tem pa se že trudmo ene tri mesece , upam da mi bo dano, da bom še enkrat mama
|
|
RE: v pričakovanju po 35 letu 27.3.2010 23:49:11
|
|
|
|
*zabica*
|
mi2 se trudiva ze 2 leti za prvega otrocicka, pa zal brez uspeha. Moj je ze bil na spermiogramu, 20.04 imam posvet pri svoji gin. za neplodnost, kjer dobiva rezultate spermiograma in pa nadaljno terapijo. Jest sem prepricana da nama letos rata, naravno ali pa z biomedicinsko pomocjo :) Drzite pesti
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?