v pričakovanju po 35 letu (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

tanjusi -> v pričakovanju po 35 letu (26.3.2010 17:42:45)

Koliko vas je tule ? Kako dolgo se že trudite in katerega po vrsti otročka pričakujete?
Jaz imam dva sina , v lanskem novembru pa ss v 8. tednu, sedaj se spet trudimo....

Isabellabina -> RE: v pričakovanju po 35 letu (26.3.2010 19:17:56)

No midva se trudiva za šestega otročka,a nikakor ne gre.Sicer sem imela mesec nazaj ss,a očitno le nisem več tako plodna kot sem bila pretekla leta.Trudiva se od poletja,tja od junija,...ampak imam še vedno upanje ,da bo tudi še enkrat uspelo.

rpli poli oli -> RE: v pričakovanju po 35 letu (26.3.2010 20:31:37)

prva dva sem zanosila brez problema,za tretjega sva se trudila 2 leti za 4 pa sploh nič ker še nisem bila pripravljena pa sem že noseča 3 mesece

tanjusi -> RE: v pričakovanju po 35 letu (27.3.2010 20:05:18)

No midva se trudiva za šestega otročka,a nikakor ne gre.Sicer sem imela mesec nazaj ss,a očitno le nisem več tako plodna kot sem bila pretekla leta.Trudiva se od poletja,tja od junija,...ampak imam še vedno upanje ,da bo tudi še enkrat uspelo.

seveda bo uspelo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Mi se trudim za tretjega pa je prvič takoj ratalo, vendar me je doletel ss , sedaj p tem pa se že trudmo ene tri mesece , upam da mi bo dano, da bom še enkrat mama

*zabica* -> RE: v pričakovanju po 35 letu (27.3.2010 23:49:11)

mi2 se trudiva ze 2 leti za prvega otrocicka, pa zal brez uspeha. Moj je ze bil na spermiogramu, 20.04 imam posvet pri svoji gin. za neplodnost, kjer dobiva rezultate spermiograma in pa nadaljno terapijo. Jest sem prepricana da nama letos rata, naravno ali pa z biomedicinsko pomocjo :) Drzite pesti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

astrid1 -> RE: v pričakovanju po 35 letu (28.3.2010 19:20:17)

Midva se trudiva za drugega otroka. Bomo videli, če bo šlo.

Stran: [1]