|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dlake na rokah
25.3.2010 11:34:55   
malania
Živjo!

Sem temnolaska in posledično imam tudi temne dlake na rokah user posted image Nisem sicer kot kakšen medo, ampak me zanima kako naj odpravim to ''težavo'' (vsaj v poletnem času). Do sedaj sem v poletnem času uporabljala kremo za beljenje dlak in tako dlake posvetlila, ampak se tukaj pokažeta 2 težavi: 1. sem zelo občutljiva -> izpuščaji in 2. čez čas se vidi narastek.
Razmišljala sem o depilaciji z voskom pri kozmetičarki amapak me skrbi vraščanje dlak in kako bi to izgledalo čez nekaj časa po depilaciji. Potemtakem raje pustim tako kot je user posted image

Vsak nasvet je dobrodošel in že vnaprej hvala user posted image

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dlake na rokah
25.3.2010 11:51:40   
travica
jaz si jih sama depiliram s strojčkom
na začetku malo boli, ampak se navadiš
treba pa je nekje na 14 dni
ko sem hodila h kozmetičarki, mi je za depilacijo obeh rok z voskom računala 25 €

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2010 11:59:30   
malania
A potem se ti nič ne vrašča, kako zgleda ko rastejo nazaj?

H. Rubinstein

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2010 14:03:33   
babylove
Jaz sem tudi temna in kot medo. Sem imela strojček za depilacijo z dvema nastavkoma, od tega je bil en za britje in je prišel zelo prav ravno za roke. Nič ne boli in gotovo je 1,2,3, mimogrede.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2010 16:32:48   
punci
a to resno po rokah? jao pišuka sem pa res za svetom, jaz pa tega prisežem na nobeni ženski še nisem opazila da ima zdepilirane roke. Ali pa mogoče sploh nisem bila še dovolj pozorna kaj pa vem, kako pa je potem ko si jih nehaš brit? ali so kratke še bolj temne recimo? isto kot na nogah?

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 16:33:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 16:33:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu punci)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2010 16:48:34   
kaya2007
jaz se po rokah sicer ne depiliram, hodim pa na brazilsko depilacijo in se mi nič ne vrašča, tudi dlake so mehkejše kot če bi jih brila, zato pomoje ne bi bilo grdo, ko spet začnejo rast..bi bil pa ok tudi kakšen strojček za depilacijo, jaz ga uporabljam na nogah in je super.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2010 11:44:21   
travica

IZVIRNO SPOROČILO: malania

A potem se ti nič ne vrašča, kako zgleda ko rastejo nazaj?

začuda se mi na rokah ne vraščajo, medtem, ko je na nogah druga pesem

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2010 17:34:29   
malania
Hvala vsem za odgovore!
Najbolj me mika vosek, potem pač sam počasi preideš na strojček... se mi zdi manjši šok kot kar sam s strojčkom : )

H. Rubinstein

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.