Dlake na rokah (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

malania -> Dlake na rokah (25.3.2010 11:34:55)

Živjo!

Sem temnolaska in posledično imam tudi temne dlake na rokah [sm=smiley1.gif] Nisem sicer kot kakšen medo, ampak me zanima kako naj odpravim to ''težavo'' (vsaj v poletnem času). Do sedaj sem v poletnem času uporabljala kremo za beljenje dlak in tako dlake posvetlila, ampak se tukaj pokažeta 2 težavi: 1. sem zelo občutljiva -> izpuščaji in 2. čez čas se vidi narastek.
Razmišljala sem o depilaciji z voskom pri kozmetičarki amapak me skrbi vraščanje dlak in kako bi to izgledalo čez nekaj časa po depilaciji. Potemtakem raje pustim tako kot je [sm=smiley1.gif]

Vsak nasvet je dobrodošel in že vnaprej hvala [sm=smiley1.gif]

travica -> RE: Dlake na rokah (25.3.2010 11:51:40)

jaz si jih sama depiliram s strojčkom
na začetku malo boli, ampak se navadiš
treba pa je nekje na 14 dni
ko sem hodila h kozmetičarki, mi je za depilacijo obeh rok z voskom računala 25 €

malania -> RE: Dlake na rokah (25.3.2010 11:59:30)

A potem se ti nič ne vrašča, kako zgleda ko rastejo nazaj?

babylove -> RE: Dlake na rokah (25.3.2010 14:03:33)

Jaz sem tudi temna in kot medo. Sem imela strojček za depilacijo z dvema nastavkoma, od tega je bil en za britje in je prišel zelo prav ravno za roke. Nič ne boli in gotovo je 1,2,3, mimogrede.

punci -> RE: Dlake na rokah (26.3.2010 16:32:48)

a to resno po rokah? jao pišuka sem pa res za svetom, jaz pa tega prisežem na nobeni ženski še nisem opazila da ima zdepilirane roke. Ali pa mogoče sploh nisem bila še dovolj pozorna kaj pa vem, kako pa je potem ko si jih nehaš brit? ali so kratke še bolj temne recimo? isto kot na nogah?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.3.2010 16:33:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.3.2010 16:33:58)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

kaya2007 -> RE: Dlake na rokah (26.3.2010 16:48:34)

jaz se po rokah sicer ne depiliram, hodim pa na brazilsko depilacijo in se mi nič ne vrašča, tudi dlake so mehkejše kot če bi jih brila, zato pomoje ne bi bilo grdo, ko spet začnejo rast..bi bil pa ok tudi kakšen strojček za depilacijo, jaz ga uporabljam na nogah in je super.

travica -> RE: Dlake na rokah (27.3.2010 11:44:21)

IZVIRNO SPOROČILO: malania

A potem se ti nič ne vrašča, kako zgleda ko rastejo nazaj?

začuda se mi na rokah ne vraščajo, medtem, ko je na nogah druga pesem

malania -> RE: Dlake na rokah (27.3.2010 17:34:29)

Hvala vsem za odgovore!
Najbolj me mika vosek, potem pač sam počasi preideš na strojček... se mi zdi manjši šok kot kar sam s strojčkom : )

Stran: [1]