Gina
|
Jaz bi se pogovorila s to vzg., povedala bi ji, da mi ni všeč, da pripoveduje drugim otrokom, kaj je David naredil, zaradi zgoraj naštetih stvari (tvojih mislim iz posta). Da pa nimam nič proti, če je do njega odločna in mu kaj ne pusti. Če ti pove kaj mali dela, to pove v svojem lastnem obupu, ker drugače ne zna stvari v red spravit. Mogoče upa, da boš ti na daljavo kaj naredila.:)-:)- Logično, da ne moreš. On se zdaj bori za svoj prostor pod soncem, pa drugače trenutno ne zna odreagirat na določene stresne situacije, ki so sicer zdrave za preživetje v naši družbi. Ampak to mine, pa vzg. si bo morala sama pridobit njegovo spoštovanje in upoštevanje. Skratka, ne sekiraj se zaradi vsega preveč. David se bo znašel tudi drugčae, ampak rabi čas za to. Moraš pa razumet, da se ona počuti nemočno, ker mu ne zna dopovedat. Tisto po rokici udarit, bi lahko videl od prijateljčkov v vrtcu, eden ugrizne, drugi uščipne, tretji udari, četrti se pa joka, peti se muli in skrije.... vsak ima svoj način. Glede tele Dragice z Mona, ki je vzg. v enem lj. vrtcu. Meni ni preveč všeč. Nekatere stvari ima zelo fajn, pri nekaterih je pa čisto neživljenjska, šolski otroci bi jo povozili, po moje jo tudi njeni, vrtčevski, ne vem, no, ali pa tako odgovarja, ker mora. V praksi se ne strinjam z njo vedno. Ne delujejo njene metode, zato sem jo nehala brat.
|