Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krompirjeva pita - krompiruša 23.3.2010 12:10:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi pravimo krompiruša-bureku s krompirjem.
|
|
|
|
RE: krompirjeva pita - krompiruša 23.3.2010 12:47:59
|
|
|
|
uškinamama
|
VIDIM da naja17 obvlada, pa je res zavitek .
|
|
RE: krompirjeva pita - krompiruša 23.3.2010 13:05:54
|
|
|
|
sanelaa
|
v bistvu je to krompirjev burek.....
|
|
|
|
RE: krompirjeva pita - krompiruša 23.3.2010 13:11:15
|
|
|
|
naja17
|
Lubice prosim vas... NE zavitek, ne krompirjev burek... Samo pita krompiruša! Enivej... Sam, da ti jo rata dobr narest
|
|
|
|
RE: krompirjeva pita - krompiruša 23.3.2010 13:14:06
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Lubice prosim vas... NE zavitek, ne krompirjev burek... Samo pita krompiruša! Enivej... Sam, da ti jo rata dobr narest OKEJ, okej - gat it Poročam - sem vzela nek recept z nekega bloga - upam da bo. Maš ti kakšen preverjen recept?
|
|
RE: krompirjeva pita - krompiruša 23.3.2010 13:25:13
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Lubice prosim vas... NE zavitek, ne krompirjev burek... Samo pita krompiruša! Enivej... Sam, da ti jo rata dobr narest OKEJ, okej - gat it Poročam - sem vzela nek recept z nekega bloga - upam da bo. Maš ti kakšen preverjen recept? Uff... Veliko je odvisno od testa, to ga pa tak vsi delajo po svoje, al pa kar kupijo. Pametno je, da krompir res na male kockice narežeš, kar je sicer zamudno, ampak kasneje veliko bolj okusno. V krompir gre sesekljana čebula, česen, vageta, sol, poper, vse skupaj zmešaš in razporediš po testu in testo zviješ. S pooljanimi rokami na rahlo poteptaš po piti in to daš pečt (časovno ne vem, jest to vse na uč). Na koncu v vrelo vodo daš maslo in s tem preliješ, ko vzameš ven, pa za par minut še pokriješ, da se zmehča. Dober tek!
|
|
|
|
RE: krompirjeva pita - krompiruša 23.3.2010 13:27:45
|
|
|
|
sanelaa
|
Tašča naredi odlično pito krompirušo. jaz sem sama tudi že poskusila, no, za pojest je bla, ni pa bla kot pri tašči. pač narediš vlečeno testo, krompir na kocke, eni ga tudi na grobo naribajo.....dodaš začimbe, vse skupaj zviješ v polžka, daš v pekač in pečeš. na koncu nekateri prelijejo tudi z vrelo vodo, v katero dodajo kanček vegete.
|
|
|
|
RE: krompirjeva pita - krompiruša 23.3.2010 13:27:59
|
|
|
|
sanelaa
|
mmmm......jaz sem kr lačna.
|
|
|
|
RE: krompirjeva pita - krompiruša 23.3.2010 13:32:26
|
|
|
|
uškinamama
|
hvala za recepte
|
|
RE: krompirjeva pita - krompiruša 23.3.2010 13:33:41
|
|
|
|
ZARA
|
Joj, pa nehajte s temi pitami. Sem že lačna. Idi se pitat, uš.
|
|
RE: krompirjeva pita - krompiruša 23.3.2010 13:36:59
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Joj, pa nehajte s temi pitami. Sem že lačna. Idi se pitat, uš. Pa to bom nardila za gospoda moža, ja, krompirušu za kosilo j.ebarušu za večerjo , ni kaj. Dolžnost je dolžnost.
< Sporočilo je popravil uškinamama -- 23.3.2010 13:37:30 >
|
|
RE: krompirjeva pita - krompiruša 23.3.2010 14:04:59
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Joj, pa nehajte s temi pitami. Sem že lačna. Idi se pitat, uš. Pa to bom nardila za gospoda moža, ja, krompirušu za kosilo j.ebarušu za večerjo , ni kaj. Dolžnost je dolžnost. mislim da ne bo imel nič proti obema opcijama. Jst bom pa tudi ob priliki tole krompirušo sprobala, se mi kar sline cedijo, pa sem samo prebrala. Je že bookmarkano!
|
|
RE: krompirjeva pita - krompiruša 26.3.2010 9:23:40
|
|
|
|
uškinamama
|
Obvladam . Tako kosilo kot večerjo.
|
|
RE: krompirjeva pita - krompiruša 26.3.2010 9:38:12
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Obvladam . Tako kosilo kot večerjo. BTW, če boš pa kdaj mela slab dan, obstaja tudi pita boksača .
|
|
|
|
RE: krompirjeva pita - krompiruša 26.3.2010 9:43:24
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Obvladam . Tako kosilo kot večerjo. A kosilo je bila krompir-uš-a, večerja pa ti?
|
|
RE: krompirjeva pita - krompiruša 26.3.2010 9:49:29
|
|
|
|
uškinamama
|
Pita boksaća? Zara, ekzekli.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?