Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ČAROBNI DAN V LIPICI, v nedeljo, 18. aprila 23.3.2010 9:29:13
|
|
|
|
ksenija12
|
Sem nas prijavila, ampak nikjer nisem zasledila, da bodo razdelili 1000 brezplačnih družinskih vstopnic, ampak da je na voljo samo 1000 družinskih vstopnic za prvih 1000 prijavljenih družin (ki niso brezplačne).
|
|
RE: ČAROBNI DAN V LIPICI, v nedeljo, 18. aprila 23.3.2010 9:39:17
|
|
|
|
cimi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12 Sem nas prijavila, ampak nikjer nisem zasledila, da bodo razdelili 1000 brezplačnih družinskih vstopnic, ampak da je na voljo samo 1000 družinskih vstopnic za prvih 1000 prijavljenih družin (ki niso brezplačne). podpis
|
|
|
|
RE: ČAROBNI DAN V LIPICI, v nedeljo, 18. aprila 23.3.2010 11:21:42
|
|
|
|
nestea
|
Jaz pa ne razume, kako se prijaviš na ogled šole jahanja.
|
|
|
|
RE: ČAROBNI DAN V LIPICI, v nedeljo, 18. aprila 23.3.2010 11:35:40
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nestea Jaz pa ne razume, kako se prijaviš na ogled šole jahanja. pomoje ni potrebno, ker v zadnjih novicah piše : Zaradi velikega zanimanja za ogled predstave klasične šole jahanja smo se odločili, da si jo bodo imeli možnost ogledati vsi obiskovalci, ki bodo prišli na Čarobni dan v Lipico. Predstava tako ne bo v pokriti jahalnici, ampak na hipodromu (ob 15. uri).
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?