ČAROBNI DAN V LIPICI, v nedeljo, 18. aprila (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Dobra čarobna vila -> ČAROBNI DAN V LIPICI, v nedeljo, 18. aprila (23.3.2010 8:33:14)

Dragi otroci, dragi starši,

z velikim veseljem vam sporočamo, da bo v nedeljo, 18. aprila v Lipici potekal spomladanski Čarobni dan - doživetje za vso družino.
Prepričani smo, da boste uživali v številnih ustvarjalnih delavnicah in športnih aktivnostih.
Presenetili vas bomo tudi s številnimi glasbenimi gosti in drugimi presenečenji.

Ne spreglejte - za ceno 1 vstopnice ima vstop v Lipico vsa družina. Prvih 1000 prijavljenih družin pa prejme družinsko vstopnico zastonj.

Pohitite in prijavite se na:

www.carobnidan.si

Prijazen spomladanski pozdrav,

Dobra vila

ksenija12 -> RE: ČAROBNI DAN V LIPICI, v nedeljo, 18. aprila (23.3.2010 9:29:13)

Sem nas prijavila, ampak nikjer nisem zasledila, da bodo razdelili 1000 brezplačnih družinskih vstopnic, ampak da je na voljo samo 1000 družinskih vstopnic za prvih 1000 prijavljenih družin (ki niso brezplačne).

cimi -> RE: ČAROBNI DAN V LIPICI, v nedeljo, 18. aprila (23.3.2010 9:39:17)

IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12

Sem nas prijavila, ampak nikjer nisem zasledila, da bodo razdelili 1000 brezplačnih družinskih vstopnic, ampak da je na voljo samo 1000 družinskih vstopnic za prvih 1000 prijavljenih družin (ki niso brezplačne).

podpis

nestea -> RE: ČAROBNI DAN V LIPICI, v nedeljo, 18. aprila (23.3.2010 11:21:42)

Jaz pa ne razume, kako se prijaviš na ogled šole jahanja.

thaiss -> RE: ČAROBNI DAN V LIPICI, v nedeljo, 18. aprila (23.3.2010 11:35:40)

IZVIRNO SPOROČILO: nestea

Jaz pa ne razume, kako se prijaviš na ogled šole jahanja.

pomoje ni potrebno, ker v zadnjih novicah piše :

Zaradi velikega zanimanja za ogled predstave klasične šole jahanja smo se odločili, da si jo bodo imeli možnost ogledati vsi obiskovalci, ki bodo prišli na Čarobni dan v Lipico. Predstava tako ne bo v pokriti jahalnici, ampak na hipodromu (ob 15. uri).

nestea -> RE: ČAROBNI DAN V LIPICI, v nedeljo, 18. aprila (23.3.2010 13:04:11)

Hvala Thaiss, jaz sem to spregledala.

Stran: [1]