|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kazanje s prstom
22.3.2010 17:29:56   
seru
Kdaj so začeli vaši dojenčki kazati na predmete s prstom?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kazanje s prstom
22.3.2010 17:46:53   
Katy78
Uh, se niti ne spomnim točno. Vem, da je bila lučka prva stvar, ki jo je pokazal s prstkom. Se mi zdi da okoli 10. meseca. Se mi pa niti ne sanja, kdaj bi moral začeti, da bi bilo by the book, itak pa so si otroci različni in eden osvoji neko veščino prej drugi pa kasneje tako da kar brez panike.

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 22.3.2010 17:48:13 >

(odgovor članu seru)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2010 17:51:02   
manna
Pri 9. mesecih.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2010 16:43:37   
Dadaa
Naša mala kaže s prstkom na stvari od 8.meseca, prej pa je nakazala s pogledom.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2010 22:27:21   
Monni
Naša je tudi stara 9 mesecev in je začela kazati s prstom, predvsem kaže luči in prometne znake user posted image .

(odgovor članu Dadaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2010 12:41:09   
marjetica8
Naš ma 11m in še ne kaže s prstom. Pogleda pa, če mu rečem kje je tata, lučka, babi itd...s prstom ga nisem niti učila kazat, ka so meni skoz govorili da je to grdo in sama tega ne počnemuser posted image Sem že pisala o tem v enem drugem postu...če bo hotu, bo že začel tud s prstom kazat. Se mi pa zdi neumnost da to zahtevejo od otrok kokr da je to ena razvojna faza, če pa odrasli kažemo s prstom se pa šteje da se to ne delauser posted image

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.4.2010 21:23:00   
Monni
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8

s prstom ga nisem niti učila kazat.  Se mi pa zdi neumnost da to zahtevejo od otrok kokr da je to ena razvojna faza, če pa odrasli kažemo s prstom se pa šteje da se to ne delauser posted image

Dvomim, da kdo uči otroka kazati s prstom, določeni otroci pač na tak način pokažejo kaj opazujejo oz. kaj jim je zanimivo, drugi pa najdejo kakšen drug način izražanja.  Moje mnenje je, da ni nič narobe če nekdo kaže določene stvari s prstom (tudi odrasla oseba). Če pa otrok ne uporablja prstov za kazanje pa tudi ne vidim razloga da bi ga bilo to potrebno učit, bo že sam našel metodo da bo opozoril starše na to kar vidi oz kaj želi.

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2010 16:02:40   
Taddy78
Pri 7.mesecih in to je bil velik plakat tigra, ki ga imava nad posteljo v spalnici (velika muca), na steni pa manjšo sliko tigrinje z mladičem (mala muca) .

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?