ronja
|
Moj lubi se drži pravil "south parka", kjer pravijo, da se bojo norčevali iz vsega ali pa iz ničesar (in se iz vsega...) Pri njem ni tabujev, sploh! Tako da razumem tvojo sestro, da ni hotela nič slabega in sem se tudi sama navadila na precej črn humor, da ga veliko lažje toleriram. še vedno to ni ravno moj humor, vendar sem se disciplinirala, da si stvari ne predstavljam več tako živo, kot sem si jih včasih, ker to je potem res grozno. Ok, tvoj mož je pač bolj občutljiv in ker sestre ne pozna tako dobro, da bi vedel, da je pač taka, da blekne, kar ji pade na pamet in ne misli nič slabega in si vse še tako živo predstavlja, je tu problem. Če bi moja svakinja razumela, kaj govori lubi, ko se kaj heca okoli naših otrok (vseh 4ih, njunih in najinih), bi po moje tudi bil kmalu problem. Na srečo ne govori slovensko . Jaz mu pravim, da naj vpričo svojih malo pazi, ker so pač bolj občutljilvi. Ampak navsezadnje so njegovi in se bo že sam zmenil z njimi, če pride do nesporazuma;) Na svojem mestu, kjer sem pač z lubijem, bi se verjetno tudi jaz hecala nazaj, da bom pač morala hlače priredit, da bojo mele tri hlačnice. Na tvojem mestu, ko veš, da je to tvojemu možu nezamisljivo, bi sestri rekla, da se naj o tem rajši ne heca, kar takoj.
|