|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jabolka alergena ??!!!
18.3.2010 21:03:46   
črticaa
pozdravljene

moj sinček je star 13 mesecev in včeraj sva bila na dermatološki,... ugotovili so da ima suho kožo zaradi alergij in sem ji povedala naš povprečni jedilnik in je rekla naj takoj izločiva jabolko ker je zelo alergenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sedaj pa moje vprašanje,.. zakaj potem jabolko uvajamo med prvimi sadjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh mi ne gre skupaj,...

a je mogoče ona kaj zamešala??? vrjamem da je kAKŠna tukaj dovolj pametna da mi odgovori

hvala in lpuser posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 19.3.2010 18:33:00 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JABOLKO ??!!!
18.3.2010 21:14:22   
PC Baby
Svašta. Nisem dovolj pametna, da ti odgovorim, se pa čudim s tabo.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2010 22:08:21   
luan
user posted image Enako se čudim.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2010 6:00:57   
Hope2
Naš ima alergijo na hruško. Pa se tudi med prvimi uvaja. Za jabolko ne vem, sem pa enkrat brala, kateri sadeži in zelenjava iz štacune so najbolj polni škropiv in ostalih strupov, pa so bila jabolka na prvem mestu od sadežev. Mogoče je v tem težavauser posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2010 7:54:36   
zaspancek1
Ja, je cisto mogoce. Nas mali je v zacetku takoj po zauzitju domacega, neskropljenega jabolka (razlicnih sort) dobil rdece fleke po obrazu (pa ni bilo vazno ali je bilo surovo, kuhano...). Fleki so sicer po parih munutah izginili, jabolka mu pa potem se dolgo nismo dajali. Je pa brez problema jedel jagode, hruske, kivi, pomarance,...skratka cisto vse, samo jabolk ne. Po nekaj mesecih je ta reakcija izginila in danes jih z veseljem je.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2010 8:12:24   
Hope2
Zaspanček po kolikih mesecih ste probali spet jabolko? Mi smo probali po 6 mesecih spet hruško, pa je istouser posted image

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2010 8:30:47   
zaspancek1
Po ene stirih mesecih ni bilo nobene reakcije vec. Res ni imel uradno dokazane alergije na jabolko (ni imel npr. suhe koze, prebavni tezav ali cesa drugega), je bila pa reakcija na obrazu po zauzitju res takojsnja, tako da mu nekaj v jabolku res ni ustrezalo. Sem mislila, da kislina, pa je npr. kivi in pomarance jedel brez problema, tako da nimam pojma kaj je to bilo.
Hope2, upam, da bo pri vasemu tudi minilo.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2010 8:21:29   
muca*maca
Zaspanček, res je, kar so ti rekli: jabolko je fuuuuul alegeno.

Jaz sama sem alergična na jabolka, če ga pojem, me lahko začne srbeti grlo, ustnice, nebo, dobim prebavne krče, koprivnico in posledično suho kožo, otečene in solzen oči ali pa vse našteto. Zao se tudi jaz sprašujem, kam tako hitijo z jabolki?????

Moj nasvet je: izogibajte se jabolkom, tako surovim kot kuhanim vsaj za nekaj časa.

Pa veliko uspeha in lp

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.