|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   steriliziranje
9.7.2005 6:46:12   
CIPRESA
Mal vam bom že zgodaj zjutraj zatežila s tem kako že prekuhaš al kaj že dude od flašk in kako flaške???
To mi je še ostalo.
Imam eno stekleno flaško za mleko in eno plastično za čaj pa dude za obe flaški pa še dudo za :duda:. In sedaj me čaka prekuhavanje pa nevem kako, plastična flaška se naj nebi dajala prekuhavat po mojem mnenju ker je plastična??? :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   steriliziranje
9.7.2005 8:43:02   
Rabarbara
Dobro jutro julijka!

Prekuhavaš tako, da obvezno daš vse dele v mrzlo vodo, potem pa pustiš da zavre in kuhaš še približno 3 minute! Nič kar je plastičnega se ti ne bo stopilo.
To navodilo sem dobila zraven kompleta od Aventovih flašk in dud. Sem ravno par dni nazaj to naredila in je bilo vse OK.
Lp, Rabarbara.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   steriliziranje
9.7.2005 10:08:09   
Talči
Cipresa,
kaj pa boš naredila, da bodo te stvari ostale sterilizirane do takrat, ko jih boš potrebovala? Kako jih boš shranila?
LP
Talči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   steriliziranje
9.7.2005 10:43:30   
CIPRESA
Talči nimam pojma spravila jih bom v omaro pol pa vzela ven ko jih bom rabila.
Nevem kaj bi naj drugače naredila, čakat se ne upam več.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   steriliziranje
9.7.2005 11:19:08   
Pia73
CIPRESA moj nasvet, no vsaj jaz bom tako naredila, če bom to potrebovala v porodnišnici mi bo prekuhal in prinesel mož, ko bom doma pa itak ni panike, saj je to narejeno za 10 min. Če sedaj prekuhaš in daš v omaro je tako kot, da nisi nič naredila.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   steriliziranje
9.7.2005 15:29:11   
lelaval

Se strinjam s Pio.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?