steriliziranje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

CIPRESA -> steriliziranje (9.7.2005 6:46:12)

Mal vam bom že zgodaj zjutraj zatežila s tem kako že prekuhaš al kaj že dude od flašk in kako flaške???
To mi je še ostalo.
Imam eno stekleno flaško za mleko in eno plastično za čaj pa dude za obe flaški pa še dudo za :duda:. In sedaj me čaka prekuhavanje pa nevem kako, plastična flaška se naj nebi dajala prekuhavat po mojem mnenju ker je plastična??? :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Rabarbara -> steriliziranje (9.7.2005 8:43:02)

Dobro jutro julijka!

Prekuhavaš tako, da obvezno daš vse dele v mrzlo vodo, potem pa pustiš da zavre in kuhaš še približno 3 minute! Nič kar je plastičnega se ti ne bo stopilo.
To navodilo sem dobila zraven kompleta od Aventovih flašk in dud. Sem ravno par dni nazaj to naredila in je bilo vse OK.
Lp, Rabarbara.

Talči -> steriliziranje (9.7.2005 10:08:09)

Cipresa,
kaj pa boš naredila, da bodo te stvari ostale sterilizirane do takrat, ko jih boš potrebovala? Kako jih boš shranila?
LP
Talči

CIPRESA -> steriliziranje (9.7.2005 10:43:30)

Talči nimam pojma spravila jih bom v omaro pol pa vzela ven ko jih bom rabila.
Nevem kaj bi naj drugače naredila, čakat se ne upam več.

Pia73 -> steriliziranje (9.7.2005 11:19:08)

CIPRESA moj nasvet, no vsaj jaz bom tako naredila, če bom to potrebovala v porodnišnici mi bo prekuhal in prinesel mož, ko bom doma pa itak ni panike, saj je to narejeno za 10 min. Če sedaj prekuhaš in daš v omaro je tako kot, da nisi nič naredila.

lelaval -> steriliziranje (9.7.2005 15:29:11)

Se strinjam s Pio.

Stran: [1]