|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 8:28:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mesečnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: novi kriteriji za lj.vrtce
22.3.2010 9:01:02   
Mesečnica
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA

Draga Mesečnica vso srečo z veliko strpnosti in pozitivnega mišljenja, tudi do tistih, ki ti morda skušajo pomagati user posted image .

Draga MILLEENA, vsa strpnost me mine, ko dobim "pomoč", tudi če je ne želim, pa potem še tisti, ki mi "pomaga", slabo prebere, kar sem napisala, in izvaja preuranjene sklepe. Pozitivnega mišljenja mi pa zaenkrat še ne primanjkuje.

Jaz pa tebi želim, da bi v prihodnje svojo pomoč namenila le tistim, ki jo res želijo, pa da bi pri tem bolj natančno prebrala njihove besede, preden odgovoriš.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Šola za starše
Michonne RR

Ali ste v nosečnosti obiskovale šolo za starše?

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!