Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Avtosedež Kiddy in prekratki varnostni pasovi 16.3.2010 22:11:22
|
|
|
|
inuasa
|
Prosim za pomoč. Kupili smo Kiddy-jev avtosedež Comfort pro, ki je sicer super, problem pa je, ker so v obeh avtih, ki jih imava zelo kratki varnostni pasovi. Posebej v mojem (Renault Clio), kjer pas komaj zataknem pod mizico, da bi sedež dala v bolj ležeči položaj lahko samo sanjam. Zdaj... bile so že debate o podaljških varnostnih pasov, vendar so vse teme starejšega datuma, pa me zanima, če imate kakšne izkušnje z temi podalški, če se jih sploh dobi, oz. vsaka ideja je dobrodošla. Opcija je, da na kakšnem odpadu dobimo daljši trak in ga zamenjamo... Hvala za vse odgovore.
|
|
RE: Avtosedež Kiddy in prekratki varnostni pa... 16.3.2010 22:22:27
|
|
|
|
inuasa
|
JOJ, se opravičujem, ker so se teme namnožile...javljalo je nek error...
|
|
RE: Avtosedež Kiddy in prekratki varnostni pa... 17.3.2010 10:07:45
|
|
|
|
Jančika_
|
Mi smo se odpovedali nagibanju sedeža v bolj ležeč položaj, drugače ni šlo. Menjava pasu se nama takrat ni zdela smiselna, otroka pa tudi ni motilo, da ne leži; je vseeno lepo spal. Takrat smo imeli Škodo Fabio. Zdaj imamo Opel Zafiro. Najstarejši otrok, tisti, ki ima Kiddyja, je že dolgo brez mizice, tako da pripenjanje ni problem, če pa sklepam po pripenjanju lupinice, ki je ista, niso pasovi v Zafiri nič kaj veliko daljši kot v Fabii.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.3.2010 10:08:07 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?