Avtosedež Kiddy in prekratki varnostni pasovi (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


inuasa -> Avtosedež Kiddy in prekratki varnostni pasovi (16.3.2010 22:11:22)

Prosim za pomoč.

Kupili smo Kiddy-jev avtosedež Comfort pro, ki je sicer super, problem pa je, ker so v obeh avtih, ki jih imava zelo kratki varnostni pasovi.

Posebej v mojem (Renault Clio), kjer pas komaj zataknem pod mizico, da bi sedež dala v bolj ležeči položaj lahko samo sanjam. 
Zdaj... bile so že debate o podaljških varnostnih pasov, vendar so vse teme starejšega datuma, pa me zanima, če imate kakšne izkušnje z temi podalški, če se jih sploh dobi, oz. vsaka ideja je dobrodošla.
Opcija je, da na kakšnem odpadu dobimo daljši trak in ga zamenjamo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Hvala za vse odgovore.





inuasa -> RE: Avtosedež Kiddy in prekratki varnostni pasovi (16.3.2010 22:22:27)

JOJ, se opravičujem, ker so se teme namnožile...javljalo je nek error...




Jančika_ -> RE: Avtosedež Kiddy in prekratki varnostni pasovi (17.3.2010 10:07:45)

Mi smo se odpovedali nagibanju sedeža v bolj ležeč položaj, drugače ni šlo. Menjava pasu se nama takrat ni zdela smiselna, otroka pa tudi ni motilo, da ne leži; je vseeno lepo spal. Takrat smo imeli Škodo Fabio. Zdaj imamo Opel Zafiro. Najstarejši otrok, tisti, ki ima Kiddyja, je že dolgo brez mizice, tako da pripenjanje ni problem, če pa sklepam po pripenjanju lupinice, ki je ista, niso pasovi v Zafiri nič kaj veliko daljši kot v Fabii.




Stran: [1]