|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povijalne pleničke
16.3.2010 20:09:36   
africa
zdravo!
mene pa zanima,kje ste kupovale povijalne pleničke in koliko jih moram imeti,ker pri nas je praksa, da se vsi otročki povijajo na širokouser posted image .hvala za vse odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: povijalne pleničke
16.3.2010 20:15:15   
lunca82
Ojla africa,

jaz sem povijalne pleničke kupila v babycentru in v Tosami (Vir). S povijalnimi iz baby centra nisem bila zadovoljna, s Tosaminimi pa zelo!! Imela pa sem jih 10-15 komadov. Naš fantiček ima skoraj 8 mescev in jih še vedno uporabljamo, predvsem za hladne dni.

Srečno!!

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu africa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2010 8:18:53   
norge
Jaz sem jih imela ene 10. Ful fajn kvaliteto ima Recinko (www.recinko.si), raztegljive in skoz ostanejo enake

(odgovor članu africa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2010 9:01:48   
kristinaj
povijalno ali tetra pleničko???

jaz sem povijalne kupila v otroški trgovini bonutti v novi gorici in sicer sem jih kupila 12, 6 belih in 6 barvanih... pri nobenem nisem imela širokega povijanja, sem jima pa do dopolnjenega 3 meseca čez pampersko dala še povijalno plenico zaradi občutka, ker če ne so tako drobceni :=))...

tetra plenice sem jih pa 10 kupila za slučaj širokega povijanja, če bi jih rabila več bi jih dokupila... kupila pa sem jih v bc ali manufakturi, so pa od tosame..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu africa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?