povijalne pleničke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

africa -> povijalne pleničke (16.3.2010 20:09:36)

zdravo!
mene pa zanima,kje ste kupovale povijalne pleničke in koliko jih moram imeti,ker pri nas je praksa, da se vsi otročki povijajo na široko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].hvala za vse odgovore!

lunca82 -> RE: povijalne pleničke (16.3.2010 20:15:15)

Ojla africa,

jaz sem povijalne pleničke kupila v babycentru in v Tosami (Vir). S povijalnimi iz baby centra nisem bila zadovoljna, s Tosaminimi pa zelo!! Imela pa sem jih 10-15 komadov. Naš fantiček ima skoraj 8 mescev in jih še vedno uporabljamo, predvsem za hladne dni.

Srečno!!

norge -> RE: povijalne pleničke (17.3.2010 8:18:53)

Jaz sem jih imela ene 10. Ful fajn kvaliteto ima Recinko (www.recinko.si), raztegljive in skoz ostanejo enake

kristinaj -> RE: povijalne pleničke (17.3.2010 9:01:48)

povijalno ali tetra pleničko???

jaz sem povijalne kupila v otroški trgovini bonutti v novi gorici in sicer sem jih kupila 12, 6 belih in 6 barvanih... pri nobenem nisem imela širokega povijanja, sem jima pa do dopolnjenega 3 meseca čez pampersko dala še povijalno plenico zaradi občutka, ker če ne so tako drobceni :=))...

tetra plenice sem jih pa 10 kupila za slučaj širokega povijanja, če bi jih rabila več bi jih dokupila... kupila pa sem jih v bc ali manufakturi, so pa od tosame..

Stran: [1]