|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Montignac-kam spada....?
16.3.2010 13:50:58   
moja malenkost
Gledam tabelo GI in ne najdem koruze. Kam spada koruza oz. koliko ima GI? Jo lahko jem skupaj z zeleno solato pri kosilu in večerji?
V kakšni obliki npr. bi lahko jedla palačinke in kdaj (kosilo, večerja?)?
Pistacije imajo GI 15....ali to pomeni, da si jih lahko privoščim in jih grickam npr. zvečer pred TV?

Marsikaj me še mede pri tej dieti, ampak se mi zdi, da mi bo sedla, zato sem trenutno v fazi učenja user posted image .

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Montignac-kam spada....?
16.3.2010 13:56:36   
al1*
Koruza ima GI okoli 65, torej bolj ne kot ja. Če že, pol pa res samo zraven zelene solate in nič drugega zraven.
Palačinke so moka+jajca+mleko, torej če si striktna - nikoli. Lahko izpustiš jajce, jaz sem si včasih naredila iz ajdove moke z radensko in mlekom.

Pistacije imajo Gi 15 samo nepražene. Te, ki so v trgovini, so ponavadi pražene,

lp

(odgovor članu moja malenkost)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2010 13:56:54   
urška
koruza iz konzerve ima, mislim da srednje visok GI. ne ni tako nedolžna, kot zgledauser posted image user posted image

jaz bi jo izpustila, če bi bila v začetku diete.

palačinke mogoče edino iz polnozrnate moke. pa še tisto raje ne kot ja. če pa kje dobiš pražene pistacije, mi pa prosim sporoči, ker me zelo zanima.

< Sporočilo je popravil urška -- 16.3.2010 13:58:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2010 14:17:24   
moja malenkost
Uf user posted image

Kaj pa nepraženi indijski oreščki - surova jedrca?

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2010 19:58:05   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost

Uf user posted image

Kaj pa nepraženi indijski oreščki - surova jedrca?

Lahko.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2010 8:31:12   
moja malenkost
TomTaylor, a tudi zvečer jih lahko grickam......oziroma kadar me prime lakota, da se malo potešim z njimi?

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2010 8:56:15   
moja malenkost
Pa še nekaj me zanima....ja, zdej bom imela milijon vprašanj user posted image .

Če jem OH z niskim GI (do 30)....ali to pomeni, da je vseeno koliko različnih OH pojem v enem obroku in jih lahko kombiniram z beljakovinami in vlakninami?

Ali lahko jem salamo in sir skupaj (seveda brez kruha)?

Kako je s hrenovko?

Se opravičujem, ampak res bi rada poštudirala bistvo.....intenzivno pa berem Montignacovo knjigo.

Hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2010 9:13:04   
moja malenkost
Aja, še to sem hotla...............

kaj pa kisla smetana, jo lahko primešam h kakšni omaki ali sladka smetana, smetana za kuhanje?

Lahko jem špagete v smetanovi omaki?

Stokrat hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2010 13:32:34   
al1*
Klobase in sir lahko skupaj - brez kruha seveda.

Špageti v smetanovi omaki - ne

Hrenovka - verjetno ja, čeprav so verjetno premastne in imajo raznorazne dodatke.

Smetane jaz ne bi uporabljala, čeprav se mi zdi, da kisla smetana v majhnih količinah je ok.

Glede tistega z nizkim Gi in kombiniranjem pa ne razumem - katere ogljikove hidrate z nizkim Gi imaš v mislih?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?