Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
po laparo in histero, pa še vedno nič.... 12.3.2010 8:41:51
|
|
|
|
cuddy
|
Pozdravljene. Prišla je 2 po operaciji in rada bi nekaj napotkov, info. Ne da že kompliciram že 3 mesec po operaciji, vendar bi rada dobila nekaj informacij, kako poteka nadalnje zdravljenje, če recimo pol leta po posegu še ne zanosiš. 2 leti so govorili, da je z mano in možem vse ok. Končno videla G pregrado, šla v NM in stvar poštimali. Nekaj cist, endom., itd. dr. Pavlin je rekel, da imam v prvih 2-3 mesecih največ možnosti za zanositev, potem so pa lahko spet problemi. Mož je opravil spermiogram v Lj, vse BP. Če grem do G, me bo verjetno ona kam napotila oz mi dala napotnico za naprej. Rečeno mi je bilo sicer da bo najprej moja G spremljala na vsak 2 dan mojo ovulacijo z UZ. Ali so to kateri delali, ali so jo takoj s klomifenom začeli zdraviti? Nisem paničar, sem čist realna in vem kaj me lahko še čaka, zlasti ko berem ostale teme. Upam, da bo vse ok in da čez kake pol leta zagledam plusek, sam nočem pa spet naslednji 2 leti čakat in poslušat ˝Gospa, z vami je vse ok˝ Hvala, B
|
|
RE: po laparo in histero, pa še vedno nič.... 12.3.2010 14:54:39
|
|
|
|
ziva1
|
Tudi sama sem imela lani februarja laparo in histero, našli pregrado. Ker nisem kmalu po OP zanosila sem G zatežila, naj mi da napotnico za neplodnostno (ker sem slišala da so dolge čakalne dobe) in se tudi naročila. Zanosila sem septembra oz. tisti mesec, ko sem bila na pregledu v neplodnostni. Zdaj pa ne vem, ali sem zanosila, zato ker sem odklopila morebitno nosečnost (tisti mesec), ali pa je bilo to samo naključje. Jaz sem bila namreč mnenja, da psiha meni ne nagaja, ampak poglej kako se je vse skupaj zaključilo . Več kot pol leta jaz ne bi čakala.
|
|
|
|
RE: po laparo in histero, pa še vedno nič.... 26.3.2010 21:56:34
|
|
|
|
neli365
|
Jaz ko sem rekla ginekologinji da ne gre, mi je takoj dala napotnico za neplodnostno, potem pa tam postopno opravijo vse preiskave in posege, da vidijo kaj je narobe.
|
|
|
|
RE: po laparo in histero, pa še vedno nič.... 27.3.2010 7:53:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem na istem. Meni so pri laparo in histero odkrili kar veliko packarije, ampak pričakujem že 2. M po op. - upam seveda, da je ne bo! Ker imam kmalu pregled, ga bom prosila za klomife - prej mi ni niti mogel pomagati, sedaj po op. pa upam, da bo. Hkrati se bom pa tudi pozanimala za naprej, ker je tudi že 2 leti odkar se trudiva, vse pa tako dolgo traja. :( Držim pesti za vse nas. Sicer pa tudi jaz mislim, da je veliko na psihi, ampak to lahko rečeš potem, ko enkrat uspe, jaz ne morem odmisliti nikakor, tako da mi to nič ne pomaga.
|
|
|
|
RE: po laparo in histero, pa še vedno nič.... 27.3.2010 8:07:54
|
|
|
|
rija
|
jaz sem imela dve laparo, pa nisem po nobeni nikoli zanosila. počakaj pol leta, potem pa v akcijo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?