cuddy -> po laparo in histero, pa še vedno nič.... (12.3.2010 8:41:51)
|
Pozdravljene. Prišla je 2 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] po operaciji in rada bi nekaj napotkov, info. Ne da že kompliciram že 3 mesec po operaciji, vendar bi rada dobila nekaj informacij, kako poteka nadalnje zdravljenje, če recimo pol leta po posegu še ne zanosiš. 2 leti so govorili, da je z mano in možem vse ok. Končno videla G pregrado, šla v NM in stvar poštimali. Nekaj cist, endom., itd. dr. Pavlin je rekel, da imam v prvih 2-3 mesecih največ možnosti za zanositev, potem so pa lahko spet problemi. Mož je opravil spermiogram v Lj, vse BP. Če grem do G, me bo verjetno ona kam napotila oz mi dala napotnico za naprej. Rečeno mi je bilo sicer da bo najprej moja G spremljala na vsak 2 dan mojo ovulacijo z UZ. Ali so to kateri delali, ali so jo takoj s klomifenom začeli zdraviti? Nisem paničar, sem čist realna in vem kaj me lahko še čaka, zlasti ko berem ostale teme. Upam, da bo vse ok in da čez kake pol leta zagledam plusek, sam nočem pa spet naslednji 2 leti čakat in poslušat ˝Gospa, z vami je vse ok˝ Hvala, B
|
|
|
|