Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: dolgi vs. kratki lasje 9.3.2010 18:46:11
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty Imam zelo goste skodrane lase nekje do sredine hrbta. Ravnam in umivam si jih pri frizerju. Škoda živcev. ja sem se končno odločila in kupila likalnik za lase. V dveh min. sem zlikana
|
|
|
|
RE: dolgi vs. kratki lasje 10.3.2010 10:45:22
|
|
|
|
helloKitty
|
hihi ja sej jaz ga imam tudi, ampak ne pomaga prav dosti. Frizerka me umiva približno 20 min, potem me razčeše in to tudi traja najmanj 10 min, potem me posuši in sfenira s krtačo, potem pa še čez z likalnikom, ampak ne povsod, bolj po konicah in frufruju.
|
|
|
|
RE: dolgi vs. kratki lasje 10.3.2010 10:47:08
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty hihi ja sej jaz ga imam tudi, ampak ne pomaga prav dosti. Frizerka me umiva približno 20 min, potem me razčeše in to tudi traja najmanj 10 min, potem me posuši in sfenira s krtačo, potem pa še čez z likalnikom, ampak ne povsod, bolj po konicah in frufruju. A potem si enkrat do dvakrat na teden pri frizerju?
|
RE: dolgi vs. kratki lasje 10.3.2010 11:17:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ok - potem pa vprašanje: imate zelo goste, debele lase, ki nikoli niso ne ravni, ne valoviti, dolgi so pa tako - prekor amen. Za pranje, sušenje in peglanje porabite minimalno 2 uri, če ne več. Bi se ostrigli na vljudnega paža? Imam take lase in dolžino malo preko ramen (tolko, da mi grejo vsi v čop) in sem se postrigla že na paža in ti rečem NIKOLI več ... ma je to enega dela z njimi: na eni strani bi se notri vihali na drugi ven pa zadaj v luft štrlijo, ko ni več teže dolgega lasu in sem za tisto frizuro vsako jutro porabila vsaj eno uro, da sem jih v red spravila ... groza.
|
|
|
|
RE: dolgi vs. kratki lasje 10.3.2010 22:52:30
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ok - potem pa vprašanje: imate zelo goste, debele lase, ki nikoli niso ne ravni, ne valoviti, dolgi so pa tako - prekor amen. Za pranje, sušenje in peglanje porabite minimalno 2 uri, če ne več. Bi se ostrigli na vljudnega paža? Imam take lase in dolžino malo preko ramen (tolko, da mi grejo vsi v čop) in sem se postrigla že na paža in ti rečem NIKOLI več ... ma je to enega dela z njimi: na eni strani bi se notri vihali na drugi ven pa zadaj v luft štrlijo, ko ni več teže dolgega lasu in sem za tisto frizuro vsako jutro porabila vsaj eno uro, da sem jih v red spravila ... groza. se strinjam.. na paze NE! odvisno kaksno obliko bi mela!? ker ce mas kaksno fenanje included, pol odpade... ker nic ne stoji samo po sebi, ampak porabis veliko energije in preparatov za to, da je neka oblika! sem se pa jaz postrigla malcek na krajse in sem bla takoj bl zadovoljna! ampak mi je ze frizerka lase postrigla v tako frizuro, da nisem rabila fenanja sploh.. :-))) samo mal sem skustrala in to je blo to! zdej so spet zrasle in spet cop nosim skoz... ampak sem se navelicala!!! skoz cop.... full si zelim cim na krajse, pa mi moz tezi... pa niti jajc nimam no, ampak verjetno se kr bom... sam se mal pocakam...
|
|
|
|
RE: dolgi vs. kratki lasje 10.3.2010 22:54:10
|
|
|
|
baguSka
|
aja, sem pa dons kr sama skarje v roke prjela in se zacela strizt... ufff - frizerka me bo ubila ko me zagleda!! sam kaj nej... vsaj neki sem spremenila.
|
|
|
|
RE: dolgi vs. kratki lasje 10.3.2010 22:56:27
|
|
|
|
Anonimen
|
samo da paše k obrazu!
|
|
|
|
RE: dolgi vs. kratki lasje 11.3.2010 8:54:00
|
|
|
|
clara23
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka no - tista frizura katero sem prej omenjala - s katero sem bla super zadovoljna, je bla pa takale: http://www.hairstylescut.com/images/short-summer.jpg oooo nice ! Pa imaš drugače ravne laske, da si sam razmršila in je tako stalo? Ker jaz bi bila, kot bi me priklopli na 220 voltov
|
|
|
|
RE: dolgi vs. kratki lasje 12.3.2010 19:36:24
|
|
|
|
Martinčka
|
kaj so zdaj za vas kratki in kaj dolgi lasje? jaz imam dolge do skoraj sredine hrbta in razmišljam da bi se utrigla na kratko-do ramen. a je to kratko ali ni? Kakorkoli ustrigla bi se rada zato ker mi pranje in česanje vzame full časa in se mi zdi da v glavo zgledam ok samo en dan in pol po pranju potem pa mi že več ni ok... ker bom poleti rodila bi rada prihranila malo časa z lasmi in bi rada imela dolžino v kateri bom vedno zgledala urejeno!? (to je vedno utopija da bom imela frizuro v kateri bom vedno urejena ker je tako samo prvi dan ko pridem od frizerja) se pa težko ločim od svojih las, amapak vem da bom mogla nardit spremembo.. sam me jezi ker potem za kakšne prireditve ne bom mogla imeti kakšnih svečanih frizurc
|
|
|
|
RE: dolgi vs. kratki lasje 19.3.2010 5:02:54
|
|
|
|
punci
|
jaz sem sedaj v fazi ko si puščam dolge in imam dolžino do ramen. Samo to je zadaj, zgoraj po glavi pa še imam bolj kratke , ker zadaj mi full hitro lasje rastejo po sredini glave zgoraj (tisti, ki potem padaje do ušes in na čelo- ne znam boljše opisat ) pa mi nikamor ne grejo. Pa me to tak jezi, ker zadaj si že lahko nardim čop po sredini glave sem pa še vedno ko strašilo vse štrli na svojo stran
|
|
|
|
RE: dolgi vs. kratki lasje 2.4.2010 19:31:49
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ok - potem pa vprašanje: imate zelo goste, debele lase, ki nikoli niso ne ravni, ne valoviti, dolgi so pa tako - prekor amen. Za pranje, sušenje in peglanje porabite minimalno 2 uri, če ne več. Bi se ostrigli na vljudnega paža? No, take lase mam jaz in sem mela že vse možne dolžine. Čisto kratki so bli mora, je blo ful dela z njimi. Redko kdaj so stali tako, kot sem si jaz zamislila. Vmesna dolžina mi je bla za vzdrževanje najbolj fajn, sam se ni dalo nič pametnega narediti z njimi. Frizura je bla skos ista. Zdej mam dolge čez pol hrbta in se ravno odločam za krajšanje, ker jih več ne obvladam. Včeraj sem si jih prala in sem popizdevala do kraja, ker so bli povsod ti dolgi špageti in se tudi obrisat nisem mogla normalno. Da na omenim, koliko časa porabim za pranje in sušenje - 2 uri je premalo (perem, sušim na zraku in potem popenim in dokončam s fenom). Na likanje tudi več pomislim ne, sploh ob 3 mesečnem dojenčku. Tako da paž mi je malo prekratek (je dolgočasen čez čas), verjetno bom krajšala do malo čez rame. Drugače je pa tudi odvisno, kaj ti paše na obraz. To ti pa dobra frizerka zna povedat.
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 2.4.2010 19:32:07 >
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.