ada2
|
jaz sem otrok staršev, ki sta bila ob spočetju stata 41 in 50 let (se vedno hecamo, da me je ati naredil za svoj abraham, ker sva narazen točno 50 let in 9 mesecev ), izpadla sem dokaj normalna , no, zdrava . je pa bilo tako, da sta se več kot 15 let trudila priti do otrok, potem končno uspešna nosečnost, kjer sta dobila mojo sestro in potem nista več razmišljala o nadaljnih otrocih.... sta se sprijaznila, da bosta imela le enega in začela uživat družinsko življenje.... a glej ga šmenta, po 6 letih sem čisto čudežno nastala še jaz in še o mojem otroštvu... nikoli nisem pomislila na to, da bi imela "stare" starše.... sicer oba kažeta vsaj 10 let manj, kot jih dejansko imata, ati je danes pri 82 zelo vitalen, vozi avto, se udeležuje vsemogočnih srečanj (tudi z mojimi letniki - en moj sošolec iz OŠ je njegov dober kompanjon), skoraj vsak dan prehodi po 3 km.... bilo je celo zelo fajn, ker je bil ati že v penziji, ko sem hodila v šolo in je bil na razpolago vedno, če je bilo treba kak prevoz organizirat, ali priti na kako predstavo, delavnico... na maturantskem plesu sva pa itak zažigala malo sta se mi le smilila, ker sta bila v strahu, da ne bosta doživela svojih vnukov, a zdaj jih imata 5 (2 od sestre in 3 moje). ok, rosno mlada res še nisi, ampak prestara pa tudi ne. poznam tudi primer, ko je 22 letnica rodila fantka z DS, tako, da ni vse v letih. uživaj v nosečnosti