sanasan -> RE: 'prestara' nosečnica ??? (8.3.2010 21:12:28)
|
ojla, punce, hvala vam za vaše vzpodbudne besede in čestitke![sm=smiley1.gif] sicer vem, da mi hoče G le dobro, je tip zdravnice, ki raje naredi par preiskav 'preveč' kot eno premalo.....in te o vsem jasno in glasno informira ampak me je pa res kar malo šokirala z vsemi 'materiali' in info do kdaj se lahko dela upn, v kolikor bi bilo kaj narobe z otročkom in če bi se z možem odločila za upn[sm=smiley13.gif]... me je tako pretreslo (hormoni?), da sem začela premišljevat, da ne bi hodila na nobene dodatne preiskave....prej sem bila namreč že odločena za amnio ali hsb. matr, jaz sem bila najprej noro navdušena, ko je mož sam predlagal še enega[sm=duda.gif] (prej ni bil za, in sem se že nekako sprijaznila...) in potem še bolj, ko nama je takoj uspelo... aja, pa do danes me leta nekako niso najbolj obremenjevala, genov sicer nimam ravno najboljših, jih ima pa mož zato toliko boljše[sm=smiley36.gif]....sploh ker ko sem pred petimi leti rojevala sem bila z 32 leti najmlajša v sobi[sm=smiley36.gif] oz. takoj za dojenčki[sm=jezicek.gif] sedaj sem pa malo razpeta med razumom in 'norostjo'.....sem namreč začela razmišljati, da si naju je to bitjece izbralo tako hitro z namenom ter da nama je usojeno, ne glede na vse [sm=smiley1.gif] .... torej, če se odločim, da ga obdržim ne glede na rezultate preiskav, potem jih je morda sploh nesmiselno delati[sm=smiley1.gif] .... ampak, glede na najino starost je več možnosti za kakršnekoli 'napake'....in v primeru kakih hudih napak, ne bi bilo fer do starejših dveh[sm=smiley13.gif] sem šla še enkrat brat....vidim, da malo bluzim....moram prespat.... punce, najlepša hvala še enkrat za vzpodbudo[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|