|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobki
7.3.2010 22:13:22   
malecka24
Lep pozdrav!

Ne vem ce je ta tema za tukaj ker me ze dolgo ni bilo tukaj.Imamo en problemecek,ce ga ze klicemo tako.Moja pikica bo stara aprila 2leti in do sedaj problemov z zobki nismo imeli in da bi bilo karkoli narbe se ne spomnim.Sedaj pa me zanima tole.Kljub rednemu umivanju zob ji ostaja na zgornjih zobeh obloga in nikakor je ne morem spraviti dol oz.stran!Ker nimam takih izkusenj me zanima kaj naj naredim.Pri prvi hcerki takih tezav nisem imela zato me zanima ali ima katerakoli od vas iste izkusnje.Hvala vam ze vnaprej za vase odgovore.LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobki
8.3.2010 5:48:55   
ledenaa
Hmm... a ste slišali za zobozdravnikauser posted image
je že skrajni čas

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2010 7:54:11   
urška
moj sin je obloge dobil po tistem ko je imel antibiotik. ene tri dni nisva umivala zob, ker je imel tako hudo angino, da je samo spal in nič drugega. no, obloge sem potem odstranila z zobno ščetko sonicare kids in mojo zobno pasto - ne tisto za otroke . ki je s fluorom. je pa res, da je bil takrat star pet let in je že prav dobro izpljunil pasto.
jaz bi šla na tvojem mestu k zobarju pokazat, potem pa el. zobno ščetko kupit.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2010 10:07:45   
Evica22
Lahko pa da ima v ustih "bakterijo, ki nalaga barvilo ob rob dlesni". Tudi moj sinek ima ob dlesni temne obloge, sva bila pri zobozdravniku, in je rekel, da je zob zdrav in da te obloge ni mogoče odstraniti z umivanjem (niti ne nastanejo zaradi neumivanja). Je pa res najbolje iti do zobozdravnika, da zobke vidi.  

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2010 22:11:07   
nananaja
naša ima tudi ib dlesni na nekaj zobkih malo rjave obloge, ki ne gre dol s ščetkanjem. mi je svakinja rekla, da je njena tudi imela, pa je zobozdravnica rekla, da nastane zaradi take sline (kot nek zobni kamen) in se doma nikoli ne drgne dol. bomo peljali k zobozdravniku.

(odgovor članu Evica22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2010 9:12:07   
malecka24

Hvala vsem za odgovore:)
Vem da je treba peljat zobozdravniku Ledena,ni blo treba na tak aroganten nacin odgovorit.Pac sem hotela se dodatne informacije izvedet od mamic ki imajo izkusnje s tem.

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2010 21:36:17   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: malecka24

Hvala vsem za odgovore:)
Vem da je treba peljat zobozdravniku Ledena,ni blo treba na tak aroganten nacin odgovorit.Pac sem hotela se dodatne informacije izvedet od mamic ki imajo izkusnje s tem.

user posted image user posted image user posted image ledenaa je pač ledena.

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.