|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJE
7.7.2005 16:55:31   
CIPRESA
Joj punce men dones tok dol pritiska, d mi bo glih kar vse odletel ven. Pa trd trebuh... spet ti nori znaki, k nevem kaj je???
Pa :duda: je tok mirna zaenkrat še nisem naštela 10 gibov. Pa še nekaj enkrat mi je vroče, pol čez minuto me pa že zebe NORO, ko vsaj nebi imela teh znakov in bi lepo počakala do 26.07. tko pa pojma nimam kva bo??? Mal se pa res živčna.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   JULIJE
7.7.2005 17:43:56   
LONA13
cipresa, sej moj:duda:je dons tud bl miren, zgleda da jih mal vreme daje.

jest sm se čist zabubla za računalnik: mi je brat inštaliral eno hudo igrco (The Settlers) in sm čist not padla.

se še kej javim

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   JULIJE
7.7.2005 18:23:05   
smrka
julije dajte mi povedat neki:
1. a čep se mora obvezno odluščit?
2. a prvo odteče voda potem pridejo popadki?

Pliz ansverajte mi!
smrka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   JULIJE
7.7.2005 18:44:42   
CIPRESA
Smrka če po pravici povem POJMA NIMAM

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   JULIJE
7.7.2005 19:02:11   
LONA13
tud men se ne sanja.

Me zdle zadnje pol ure tko zvija, da bi to znal bit pravi popadki! BOmo vidl! Držte pesti da bodo

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   JULIJE
7.7.2005 19:27:06   
Pia73
1. Čep se verjetno odlušći pred porodom vsaj po logiki, ni pa nujno, da to vidiš, jaz nisem.

2. Nekaterim sploh ne odteče voda in imajo popadke ali pa obratno. Če imaš samo popadke ti potem v porodnišnici prepiknejo mehur, če pa ti odteče voda, pa četudi nimaš popadkov moraš roditi mislim, da v roku 24 ur.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   JULIJE
7.7.2005 19:28:48   
LONA13
kokr jest vem morš če ti odteče voda rodit v 12 urah!nism pa čist 100%.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   JULIJE
7.7.2005 19:35:08   
Teni_
Ja, če ti odteče voda je tako, da ti najkasneje v 12. urah sprožijo porod, ampak potem je vprašanje, kdaj rodiš. Mene so se usmilili, pa so mi dali umetne popadke po 3 urah.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   JULIJE
7.7.2005 19:35:26   
Pia73
Ne 24 ur je sigurno, mogoče celo 48 ur. Jaz sem rodila 4 ure po tem, ko mi je voda odtekla.

Tinka :duda: je pa res tak srček! :love:

Naš :duda: je pa tako živahen, da me kar premika,... :bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?