Pia73 -> JULIJE (7.7.2005 10:52:11)
|
:rozica: Pozdravljene! :rozica: Pa, da nas še enkrat jaz bolj gor prestavim! Vidim, da teče debata o kg,... :((:((:(( Moja priljubljena tema,.... :grrr::grrr::grrr: Vse jamrate, pa se mi vse katerih slike sem videla; malika, pravljica, cipresa,... zdite kot manekenke,... Jao, da mene vidite z najmanj +18 kg in obsegom trebuščka, ki je kar terebuh postal 118 cm,.... :( Pa že prej je bilo nekaj kg preveč,........ Pa kaj čemo, tako pač je,.... jaz sem izgleda nagnjena k temu, pa, če sem iskrena tudi ves čas lačna, pa če ne jem mi je slabo,.... Pa saj bo! Če pa ne, pač ne,... Jaz si zdaj želim le, da bi bil :duda: zdrav! Sicer pa moja okolica kar dobro sprejema moje kg ali pa ne pokažejo,.... Se nekateri hecajo, nekateri pa resno sprašujejo, če bomo imeli :duda::duda: ampak jaz to jemljem hot hec. Še moj :love: je zadnjič previdno vprašal, če sem res sigurna da ne nosim :duda::duda: . Če še moja G pravi, da imam res ogromen trebuh in da sem že za rodit pol bo že nekaj na tem,... Baje res celega :duda: nosim čisto spredaj. Pregled imam jutri a pri nas delajo CTG ššele na dan roka. Jutri me bo pogledala samo vaginalno, potem pa gre moja G tudi na dopust in bom mogla iti še na kak pregled drugam. Sem jo vprašala kdaj pride pa je rekla, da takrat, ko bom jaz že rodila, pa sem jo vprašala kdaj bo to, pa je rekla, da 24.07., pa sem ji rekla, da jo znam jaz počakati, pa je rekla, da mi ne privošči, da naj le rodim prej,... :bravo: Bi pa jaz tudi rada, da :duda: malo pohiti, me hoče nekaj strah biti, sedaj te misli še uspešno odganjam,... Sicer pa dudo bom prekuhala jo dala v polivinilasto vrečko in potem v bolnici splahnila, če jo bom potrebovala, stekleničke, črpalko ipd. pa bom prekuhavala potem, če bom potrebovala ali pa bo to storil :love: , ko me ne bo. Prvič nisem imela nič od tega pa je :duda: preživel. Po črpalko sem šla kar iz porodnišnice na poti domov, saj je to brez veze kupovati, če ne veš ali boš rabil,... Aja, pa nastavke za dojit si bom mogoče prekuhala bi jih prvič namreč rabila a so prepozno ugotovili in jih potem v bistvu nisem rabila, čeprav mi jih je mož kupil. Sedaj sem si jih tudi kupila v lekarni, stanejo nekaj čez 2.000 SIT. Prvič meni žal ni bilo dano dojiti, upam da mi bo sedaj dano,..... Skratka drage moje JULIJE imejte se lepo! Vreme nam služi, hvala bogu! :) LP :nosecka: Pia73 in :duda: 37t 6/7
|
|
|
|