|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kratek maternični vrat
7.7.2005 0:24:49   
kimi
Sem v 31 tednu nosečnosti. Maternični vrat je dolg le 25mm kaj naj bi to pomenilo? Da bom prezgodaj rodila (prvega otroka sem rodila v 33 tednu) ali bi ga lahko donosila. Do koliko mm mora priti da se začne porod? Otroček je že obrnejen z glavo navzdol
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kratek maternični vrat
7.7.2005 8:09:15   
atasan
Do 15 mm baje ni panike (tao pravi dr. Pušenjak). Jaz sem imela v 1. nosečnosti probleme, v 30.tednu sem obležala v bolnici , maternični vrat dolg 17 mm in lijakast. Rodila sem čez 4 tedne.

Ravno včeraj mi je ginekologinja izmerila MV (24. teden) 32mm, rahlo lijakast, ampak je rekla da je OK, da se lahko odpravimo na pot (dopust).

Izogibaj pa se dvigovanja.

Čav, čav!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kratek maternični vrat
7.7.2005 9:41:36   
kimi
Jaz sem imela v 24 tednu 38mmm

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kratek maternični vrat
7.7.2005 16:24:49   
CIPRESA
Kimi meni je moja G rekla tam okrog 20t da se mi je moj MV skrajšal iz 4,4cm na 3,2cm, kar je glede na tedne kar veliko krajši, pa sem se takrat res zasikirala in sem počivala, pol sem šla pa na ponovni pregled čez 4 tedne pa je bil MV zopet dolg 4,4cm, to ne pripisujem mojemu počitku (tudi Pušenjak pravi da počitek ravno nima veze pri tem če nisi pod rizično mejo) ampak temu da je MV raztegljiva stvar oz. se krajša in daljša in če ni pod rizično mejo sploh ni panike.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......