Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: špansko-slovensko ime 30.5.2010 12:34:03
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: majabar Tudi jaz sem na to pomislila takoj, a je moja sestrična Lara . Ane, kako ena imena kar kliknejo skupaj. Isabela Lina mogoče?
|
|
|
|
RE: špansko-slovensko ime 4.6.2010 7:29:09
|
|
|
|
majabar
|
Trenutno sem pri Isabel Iris. Bomo videli, kaj bo rekel dragi. Tudi Lina je lepo:).
|
|
|
|
RE: špansko-slovensko ime 4.6.2010 12:15:02
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy Meni je tudi Emanuela ful lepo ime, moj pa nikakor ni bil navdusen nad njim... Mi je potem razlozil, da je to eno tako 'legendarno' ime, da ga ne zeli svoji hcerki Ja, vem. In meni ga je dal oče , ampak brez E. Pa nisem nikoli slišala povezave z "filmom", sploh mislim, da našim generacijam ni več poznano (še sama sem samo slišala o tem naslovu).
|
|
|
|
RE: špansko-slovensko ime 4.6.2010 19:52:51
|
|
|
|
mišk
|
Meni je veliko španskih imen všeč, samo da ne bosta dala hčerkici ime Rita, ali sinu Pedro!!! Mal heca - brez zamere...
|
|
|
|
RE: špansko-slovensko ime 5.6.2010 21:00:16
|
|
|
|
majabar
|
mišk ;)
|
|
|
|
RE: špansko-slovensko ime 11.6.2010 20:47:29
|
|
|
|
majabar
|
No, najina puncka je postala fantek in zacenjamo znova. Eno lepo slovensko ime, ki se izgovarja enako v spanscini. :)
|
|
|
|
RE: špansko-slovensko ime 14.6.2010 9:46:41
|
|
|
|
aleunam
|
Sem šla pogledat predloge za nazaj in meni so všeč: - Sebastjan (z j ali i) - David - (E)Manuel - Viktor (v eni nadaljevanki pred 10 leti je bil Viktor Manuel) Sedaj sta skupaj... Sta že kaj podebatirala?
|
|
|
|
RE: špansko-slovensko ime 23.6.2010 17:21:54
|
|
|
|
majabar
|
Bolj slabo napredujeva. Morda bo kakšno lepo, staro slovensko ime. In brez španskega zraven. Mojem sta všeč Lenart in Janez, včeraj sem pomislila še na Martina, Leona, Urbana in Tilna, a ga še nisem vprašala, kaj meni.
|
|
|
|
RE: špansko-slovensko ime 23.6.2010 18:30:08
|
|
|
|
mateyka
|
Eno lepo slovensko ime, ki se izgovarja enako v spanscini. :) imena, ki se isto pišejo v obeh jezikih: Daniel, Gabriel, Leon, Mario, Teo, Vito
|
|
|
|
RE: špansko-slovensko ime 27.6.2010 20:35:51
|
|
|
|
FootballForHope
|
Gabriel Rafael Samuel Lucas Armando Fernando Leonardo Meni je pa eno najlepših EDUARDO pa tudi FERNANDO Isabella Fernanda Maria C(K)lara Valentina-lepo se sliši v slo in špa. Silvia-slo in špa mogoče se še kaj domislin :D
|
|
|
|
RE: špansko-slovensko ime 1.7.2010 22:20:42
|
|
|
|
majabar
|
Od včeraj smo res 100%, da je fantek. Smo pa nekje med Tian in Ian:).
|
|
|
|
RE: špansko-slovensko ime 1.7.2010 23:21:24
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FootballForHope Valentina-lepo se sliši v slo in špa. ej, tako je dala ime svoji hčerki tudi Salma Hayek
|
|
|
|
RE: špansko-slovensko ime 8.7.2010 17:14:11
|
|
|
|
majabar
|
No, zdaj sva pri imenu Lucian. Včeraj mi je padlo na pamet in nam je kar všeč. Upam, da se kmalu odločiva!! :)
< Sporočilo je popravil majabar -- 8.7.2010 17:17:07 >
|
|
|
|
RE: špansko-slovensko ime 13.8.2010 11:16:36
|
|
|
|
petral
|
Oskar
|
|
|
NOSEČNOSTпеперутка16Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?1. tromesečje. (
25%)
2. tromesečje. (
62%)
3. tromesečje. (
12%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!