|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pizza ponev
6.7.2005 17:27:21   
tjaga
Pozdravček,

prosim aktivne uporabnice, da mi zaupajo, kako za :hudicek: spečejo pizzo v tej ponvi. Jaz sem namreč poskusila, pa mi ni uspelo: spodaj je bila trda kot podplat, zgoraj pa surova. Kosilo je šlo v franže, jaz pa sem :grrr: kot :hudicek: .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pizza ponev
6.7.2005 17:34:32   
Anonimen
testo razvaljaš v krog in daš v ponev - mora pa biti relativno tanko. 10 cm. štoflca ne boš spekla.
Pol pa na vrh po želji. Pa paradajz naj bo prej malo pocvrt, če ne je vse mokro in se na vrhu pica ne speče čist dobro.

(odgovor članu tjaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pizza ponev
6.7.2005 17:41:18   
GoYa
relativno tanko = 10 cm :zmeden: Si mislila verjetno 10 mm.

Probaj nižjo temperaturo nastavit ali pa tanjše testo, kot pravi pikec0. Jaz sem jo zadnjič (prvič pekla) spodaj užgala. Sam meni je bla dobra, ker je hrustljavo, pa mal črno, pa zažgano...:)-

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pizza ponev
6.7.2005 17:51:27   
Natas@
Jaz kar v ponvi razvlečem (ker se mi ne da valat in potem še rezat), ampak res na tenko, gor dam kar pač dam. Drugače pa pečico dam gret že prej in pa v pečici funkcijo pečenje zgoraj in spodaj. Ponavadi rata enkratno.

Lp

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pizza ponev
6.7.2005 19:17:31   
Anonimen
Greš v Buf.

(odgovor članu tjaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pizza ponev
6.7.2005 20:23:01   
TARA in MAJ
pa teb sploh ni treba pizze pečt doma ko pa maš pizzerijo takoj zraven;)
sicer pa kar v Bolero tam so najboljše:)-:)-:)-

pa,pa:sloncek:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pizza ponev
6.7.2005 21:07:18   
Anonimen
:zmeden2:
Če bi katera rada imela to ponev, naj me kar kontaktira. Jaz jo imam doma in se mi prah gor nabira. Je tako ogromna in nepraktična, da sem jo uporabila ene 3-krat. Prisegam na klasične lonce.:bravo:

Lep pozdrav vsem kuharicam,
S.

(odgovor članu tjaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pizza ponev
6.7.2005 22:40:48   
Pupica
no nej ti bo k si glih ti;)

najprej jo na 2 spečem, pa pokrov mora biti gor!

Nato: ....... evo pazi zdej.....

pa jo prestavim v že prej ogreto peč na 200 stopinj, da tudi zgorj naredi lepo skorico.

REZULTAT:sijajen. Ker se ne peče počasi v pečici, in je potem...vsa taka...no sej veste kakšna.

Tako pa v ponvi spodaj lepo zakrkne, na vrhu pa potem dobi tisto lepo skorico in okus.

Na sredini pa je še vedno lepooooo žoooooftnaaaaa;)

LP:sloncek:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pizza ponev
6.7.2005 22:52:34   
soncece24
Jaz še nikoli nisem pice pekla v njej. Samo čevape, pa ribice, pa zrezke.... Njam, zdaj pa sem lačna:((

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pizza ponev
6.7.2005 22:54:17   
lorelei
Ha, ha pupica!!!:)-

Jaz naredim isto! Me pa hudo jezi, ker je samo v ponvi ne moreš spečt, ne da bi bila napol surova. To pa zato, ker odpade kamp varianta.

No, je pa ta ponev super za pečt čevapčiče, ogromne palačinke, carski praženec, pa zrezke,... preizkušeno se obnese!

Lp

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pizza ponev
6.7.2005 22:56:33   
lorelei
Sončece, kako pa narediš ribe?

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pizza ponev
6.7.2005 23:04:35   
soncece24
Isto jih spečem kot vse ostalo, ko na žaru: riba mora bit suha (obrisana do suhega)na prvi strani, dokler nima belih oči, obrneš, isto na drugi strani, pa so super.

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pizza ponev
6.7.2005 23:04:50   
Pupica
no a lahko jaz povem?:zmeden2:

sicer jih ne pečem jaz, ampak moj :love: v glavnem, da velikoooo olja, ga segreje, nato pa ribe le posoli in jih peče z vsake strani 5 minut. fino je to, ker to cmari na terasi, da ne smrdi cel stanovanje.

...jaz pa še nisem pekla čevapov not. Kriminatlce ja:pujs::pujs::pujs:čevapov pa le na žaru. si jih ne predstavljam drgač:zmeden:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pizza ponev
6.7.2005 23:14:22   
soncece24
Kaj so že kriminatlci? Perutničke?
Čevape mi samo na morju v tem pečemo (kamp), doma pa na žaru. Samo so tak tudi super dobri.

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pizza ponev
6.7.2005 23:15:10   
lorelei
Uf, kako bo dišalo po kampu!!! Komaj čakam vonj po morju in ribah!

Hvala za poduk:)

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pizza ponev
6.7.2005 23:23:32   
soncece24
Zdaj pa sem res lačna postala, kaj bi dala za en čevap, njami njami...

Grem spat, če ne bom še ponev zakurla:ups:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pizza ponev
7.7.2005 8:20:26   
Pupica
kriminatlci so:pujs:
no sej so tut čevapi :pujs:
:sloncek:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pizza ponev
7.7.2005 12:42:37   
Natas@
Aja govorite o tisti električni zadevi za pizze. Sem mislila, da je to pekač. Mi imamo okrogle pekače za pizzo, ki imajo na dnu luknjice in se v njem res dobra pica speče.

Lp

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?