Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Jaz zelo malo takih žensk poznam, ki ne bi razmišljale vsakodnevno a so ok jedle, al so preveč pojedle, al bi se morale krive počutit, ker so jedle, a premalo gibajo, a so grde, ker majo mal bušija... Se bom kar pofočkala... jaz sem takšna - ne počnem ničesar od naštetega. Jem, ko sem lačna, ne glede na uro. Jem, kar si zaželim oz. kar je na voljo, ne glede na kalorije in ostalo, kar nekateri že skoraj panično štejejo vsak dan. Čisto nikoli in nikdar ne pomislim na to, ali se bom zaradi določene hrane zredila ali ne - edino včasih pomislim, koliko pizz in BigMac-ov bi morala pojesti, da bi SE malo zredila (nekaj kg viška mi ne bi škodovalo - ne za zdravje, ne za izgled). Jesti neham, ko sem sita, pa naj to v nekem trenutku pomeni eno jabolko ali pa pol štruce kruha s salamo, sirom in majonezo. Priznam, da je moja "napaka", da na zdravo hrano ne dam veliko (jo jem, ampak ni mi pa prioriteta), ampak vseeno nikoli ne razmišljam, ali sem OK jedla - pojem, kar mi je v tistem trenutku všeč oz. kar mi zapaše. Da bi se počutila krivo, ker sem jedla? Še nikoli v življenju. Vem, da se premalo gibam, ampak s tem se ne obremenjujem. Dvakrat dnevno sprehod do vrtca in nazaj, enkrat dnevno v trgovino, enklrat tedensko po BTC-ju - zame je dovolj. Bušija imam pa tudi eno malenkost, ampak vem, da zaradi njega nisem grda. Pa tudi zaradi česa drugega ne. Meni so grdi samo tisti ljudje, ki že na daleč (kaj šele na blizu) delujejo tako izumetničeno, da te kar srat prime.
|