|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bronhitis
28.2.2010 7:51:42   
sabi
pozdravljene!
naša Kim je bila v petek 2x na inhalaciji ventulin, nakar je po drugem vdihavanju pomagalo, je postavil pediater diagnozo bronhitis, včeraj zjutraj smo se šli pokazat dežurnemu zdravniku in je rekel da so pljuča čista in da ne rabi ventulina, me pa nekaj zanima, že dve noči zaporedoma hitro diha, res je da ima tudi nosek zamašen pa izkašljuje se in me zanima kolikokrat na minuto mora biti pri eno leto staremu otroku vdihov in izdihov?Pa še nekaj, kar koli ji dam za jest, ji gre na bruhanje, razen kruh pa sir dobro prenaša.Ali je to kaj povezano ?
lp Sabina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bronhitis
28.2.2010 8:12:45   
smej
Vdihov naj bi bilo nekje do 35 na minuto (v globokem spanju). Če ima otrok vročino je dihanje normalno pospešeno. Da pa nima apetita je najverjetneje tudi povezano s tem, da je bolna. 

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2010 8:36:09   
Anonimen
30-40

copy iz
http://med.over.net/forum5/read.php?46,5958721

(odgovor članu smej)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2010 8:41:08   
smej
Od 1-2 let(če je že stara 1.leto) je frekvenca od 25-35. Frekvenca 30-40 je normalna za dojenčka starega manj kot 1 leto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2010 11:35:43   
ZmajTolovaj
Naša 6-mesečnica je ravnokar bila v bolnici zarad bronhitisa. Nam je dr rekel, da v spanju ne sme bit več kot 40 vdihov, jedla pa tudi zdajle tri dni ni praktično nič. Nosek ji veliko čisti, da ji ne bo še to v napoto, predvsem pa ji poskusi dajat za pit, tudi če po žličkah (naša je bila dehidrirana in na infuziji).

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 1.3.2010 11:36:07 >

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2010 18:11:09   
sonchek
Direktno iz infekcijske:
Do 50 vdihov do 1leta;
Do 40 vdihov nad 1 leto.
Sicer pa zgleda da je povsod mal drugac,pa je najboljs da poklices svojo p. In vprasas!pa hitro se pozdravite!srecno

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2010 10:52:57   
milki

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Naša 6-mesečnica je ravnokar bila v bolnici zarad bronhitisa. Nam je dr rekel, da v spanju ne sme bit več kot 40 vdihov, jedla pa tudi zdajle tri dni ni praktično nič. Nosek ji veliko čisti, da ji ne bo še to v napoto, predvsem pa ji poskusi dajat za pit, tudi če po žličkah (naša je bila dehidrirana in na infuziji).

Popolnoma isto, mi smo prejšnji teden prišli iz bolnice, le s to razliko da moj user posted image še ni mel tri mesece.

Aleks 8.5.2008, 56cm, 4270gr
Sergej 20.11.2009, 57cm, 4320gr
Nikolaj 6.5.2012, 56cm, 4370gr

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?