|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gorenje - razočarana
6.7.2005 12:21:48   
aka
Za razbarvanje je kriva slaba kvaliteta blaga ali pa premočan pralni prašek. Kar se tiče rje ti svetujem, da pogledaš filter in to tisti, kjer se stroj prikluči na vodo. Tam se nabira rja iz vodovodnih cevi. Vem iz lastnih izkušenj.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   gorenje - razočarana
6.7.2005 12:54:29   
Joe
Aka, tole je srečna misel! Willma, odšraufajta priključno cev za vodo in poglejta mrežico na koncu. Če je rja tam, rjavi vodovodna napeljava ali mrežica.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   gorenje - razočarana
6.7.2005 13:18:58   
ciciban
Jaz za ostale stroje nic ne pravim-imam tudi vse ostale od Gorenja-samo sem zaradi pomivalnega stroja ze tok slabe volje:grrr:!Zakaj pa pol taka cena,ce se jih se niso dobr razvil? Dost zalostn se mi zdi,da se serviser od Gorenja ne kupi Gorenjov pom. stroj!Men to dost pove! Zal pa sem zvedla prepozno!

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   gorenje - razočarana
6.7.2005 13:22:52   
Gina
Jaz imam tudi Gorenjev pralni in sušilni, pa hladilnik tudi. Zaenkrat trkam, pralni in sušilni delata. Hladilnik mi je pa čisto na začetku lepega dne crknil. Sem klicala servis in glej ga zlomka, so mi hoteli naprtiti krivdo zato, ker je crknil. Menda nisem imela dovolj! zračnikov na omari. Pa so bili zgoraj in spodaj, ampak oni najdejo vse sorte, samo da bi ti zaračunali. Serviser pa siten ko da bi limono pojedel, pa še par dni sem ga morala čakat, ker pač nisem iz Lj., če je pa kaj v garanciji, pa ne pridejo iz dsomačega kraja, ker mora to njihov strokovnjak precenit, če je res napaka Gorenja. Potem sva se prepričevala vse sorte, na koncu vendarle nisem nič plačala, ampak zamerili so se mi pa ful. Zračnike imam še vedno iste, vendar hladilnik po menjavi tistega dela prav lepo dela. Jaz pa od Gorenja ne mislim več kaj dosti kupovat, ne glede na to, da sem do tistega dogodka zagovarjala nakup domače proizvodnje. No, če bosta druga dva stroja še dolgo delala, se morda vmes premislim, ne vem.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   gorenje - razočarana
6.7.2005 13:27:51   
Joe
Gorenje do groba! Tudi drugim firmam kaj crkne. Nama do zdaj še nič.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   gorenje - razočarana
6.7.2005 13:29:26   
aka
Wilma, si probala?

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   gorenje - razočarana
6.7.2005 13:34:34   
Anonimen
Za razbarvanje je lahko kriv termostat, kot je ugovotil že primoža.
A, ženske, ve res mehčalce redčite z vodo? Še tega se mi je manjkalo. Ni šans.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   gorenje - razočarana
6.7.2005 13:35:39   
Anonimen
To, če je koncetrat, pomeni samo to, da ga je treba dati manj.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   gorenje - razočarana
6.7.2005 14:37:22   
teta beta
No, hudiča, jaz pa ravno kupujem nov pralni stroj in sem gledala itak samo od Gorenja, ga že imam tudi izbranega, samo plačat ga še moram. Wilma, zaenkrat me še nisi odvrnila od nakupa, bom pa pozorna. Pa da ne bi samo o Gorenju, naši sosedi so kupili Candy in v prvem letu jim je 2x crknil. Naš gorenje je star kakih 15 let (in še plus), pa smo ga popravljali samo enkrat. Občasno ima svoje muhe, kadar predolgo ne sčistim filtra :zmeden:, pol je pa spet kul.
Mehanika vs. elektronika 1:0.
Imamo pa tudi gorenjev pomivalni stroj, tudi star 15 let, še enkrat se ni pokvaril, edina težava z njim je vodni kamen. Bi bila vesela, če bi se še za to dobilo kaj takega kot tisto čudo od calgona. (a sploh deluje :zmeden: )

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   gorenje - razočarana
6.7.2005 14:46:08   
Tinna
Mi imamo pomivalni stroj, pralni in sušilni stroj vse od Gorenja dve leti. Pa zaeenkrat vse še vedno super deluje. (...trkam) Je pa res tako, da kot naletiš. Moja mama je pred tremi leti imela pralni stroj od Bosha pa se ji je stalno kvaril - v dveh letih je bil več kot desetkrat v popravilu. Pol pa je kupla Gorenjevega in dela super. :zmeden:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   gorenje - razočarana
6.7.2005 15:01:51   
Marogica
Splišni, preberi si navodilo na koncentratu. A si mislila, da zopet šparamo? Tudi ,če ga vliješ manj, ko pride koncentrat v stroj, je skoncentriran, pa če ga daš manj ali več. Če slučajno pride v stik z tekstilom, je enostavno premočen in razbarva. lp

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   gorenje - razočarana
6.7.2005 17:36:42   
Seven*
Marogica, ce si kdaj opazovala kako deluje pralni stroj, potem ves, da spere posodico z mehcalcem z vodo.. Kar pomeni, da pride v stroj ze dokaj razredcena zadeva. Sama nikoli ne redcim in nikoli ni bilo problemov..

Wilma, jaz bi na vajinem mestu sama razsraufala pralni stroj. Midva sva ga. Bigwhale je celo programator sam menjal. Res da zastonj, ker je bilo krivo stikalo na vratih, pa vseeno.. :)-:)-:)- Slike se imava nekje shranjene.. Haha. Sva imela pravi eksperiment iz pralnega stroja..

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   gorenje - razočarana
6.7.2005 20:32:30   
willma
Če ste pogledale slike v albumu, vam je sedaj verjetno jasno zakaj se gre.
Jaz bom vztrajala, ker verjamem, da za to napako nisem kriva jaz, garancijo bi lahko koristila, če ne bi tako slepo verjela v njihovo kvaliteto, upam da jim to kaj pomeni in upam, da se bodo končno odzvali na mojo reklamacijo (kakeršen koli bo odziv).

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   gorenje - razočarana
6.7.2005 20:35:47   
Jančika_
Seven, ti bi morala videt Joeja, ko je šel razšraufat popolnoma nov Aristonov pralno-sušilni stroj, ker se mu je zdelo, da je preglasen in je dal med šraufe neke podložke:)-.

Seveda so se le-te med prvim sušenjem začele malo žgat in ga je spet celega razšraufal in jih dal ven:)-. Začuda zadeva kljub temu že leto in pol dela brez najmanjše napake.

Prej sem imela najcenejši, najosnovnejši Gorenjev pralni stroj, ki v šestih letih ni niti enkrat samkrat crknil. Bi kupila tudi novega od Gorenja, pa ne delajo kombinircev, za dva stroja pa pri nas ni placa.

Imava tudi Gorenjev pomivalni stroj, star ko zemlja, dobila sva rabljenega, pa bi težko rekla, da mu kaj manjka. Mogoče bi lahko malo bolje posušil, crknil ni pa niti enkrat, ne nama ne prejšnjim lastnikom.

Moja mama ima kombinirca in pomivalca od Candyja. S serviserjem sta si že na ti, ker ji vsak od njiju crkne vsaj 2x na leto. Ne, 3x. Za popenit.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   gorenje - razočarana
6.7.2005 20:39:49   
Primoza
Candy je znana cenena znamka.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   gorenje - razočarana
6.7.2005 23:58:05   
miši
Gorenje je 1A, komu pa bomo dali če ne našim firmam
:-) pri nas imamo skoraj vse od G, vrhunske aparate, vse ok, upam,da bo tako tudi ostalo. Najbolj mi je zal za njihov pralni stroj Simple&Logical ki ga ne delajo vec, res je,da je bil kar drag, ampak je pa res tako preprost za uporabo in resnicno dobro dela. Mi ga imamo ze 11 leto, serviserja se ni bilo. res skoda,da jih ni vec.

Glede obarvanja, perilo se razbarva zaradi previsoke T, zaradi premočnega detergenta-slabe kvalitete tkanine, tako kot ste ugotovile.
Rja pa je zelo verjetno prisla s kakega gumbka, kot ste rekle, notranji deli stroja so korozijsko zasciteni oz. so narejeni iz nerjavnih kovin, tako,da je rjavenje prakticno nemogoce.

Poklici kakega "splosnega" serviserja,da pregleda, ti ponavadi niso tako dragi.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kdaj ste začeli z uvajanjem GH?

pred 4. mesecem (16%)

med 4. in 5. mesecem (28%)

med 5. in 6. mesecem (29%)

po 6. mesecu (27%)

Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!