|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine kot pri menstruaciji
25.2.2010 12:21:18   
Anonimen
Z mojim se počasi odločava za user posted image . Še ne en mesec jemljem ustrezne vitamine, zato se mi v bistvu še nikamor ne mudi. Bom pa stara 30 in to bo najin prvi otrok. Hotela sva sicer počakati še kake tri mesece, ker bi bil potem idealen čas, ko bi se tudi preselila in bi bilo več prostora. Pa tudi zato, ker sem se hotela na user posted image ustrezno pripraviti - ustrzna prehrana, počitek...

No, ampak sva pa ta mesec vseeno poskusila - nekako v času ovulacije, potem pa nič več. Mislim, da sva user posted image samo ene dvakrat, ker sva pa res zelo zaposlena. Ker imam stalno neka vnetja, ki se ne nehajo, si sicer ne mislim, da bo uspelo ravno v prvem poizkusu, imam pa tudi vedno zelo hude bolečine med menstruacijo.

Imam redno mestruacijo, na 28 dni. Danes je 29. dan, pa je ni od nikoder. Ne mislim še delat testa, niti ga nimam pri roki - nimam pa nobenih bolečin kot ponavadi. Sem pa imela bolečine par dni nazaj in sem mislila, da bo prišla user posted image . Problem je v tem, da sem takrat, ko sem mislila, da jo bom dobila, vzela nalgesin. Vedno imam namreč zelo hude bolečine. Ali lahko to škodi, če sem mogoče user posted image ?

Zdaj bom počakala, če pride, pa bom potem vzela protibolečinske tablete, ko bom prepričana, da ni nič.

Malo me je sicer strah, čuden občutek, če bi res prišlo do take nenadne spremembe v življenju. Amapak bi bila seveda vesela. Sem pa bila prepričana, da v prvo že ne more ratat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine kot pri menstruaciji
25.2.2010 12:25:35   
sanasan
lahko, lahko rata takoj ...nama je pri mojih 33 ratalo v prvo, pa zgleda, da tudi sedaj pri skoraj 38luser posted image
jaz sem danes ravno kupila first sign duo (sta notri 2 testerja)user posted image

CARPE DIEM!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2010 13:14:21   
Žaka
Pozdravljena!

Pri meni je bilo tako, da sem imela vedno fulll bolečo trdečo, in ko sem zanosila me je isto bolelo mogoče še bolj. Tako da sem mislila da tečka prihaja, in jo ni bilo.Bolečine so se nadeljevale tam do 10 tedna. Zdaj pa smo v 30 tednu.user posted image user posted image

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2010 17:22:05   
Anonimen
zdravo,
pri meni je zelo podobno kot pri prvem postu.
včeraj je bilo točno 14 dni od ovulacije. med dnevom sem imela roza in nato svetlo rjav izcedek, bilo ga je malo.
danes dopoldan me je močno bolel trebuh. pripravila sem si že tableto. nato kot bi odrezal nič - tudi menstruacije od nikoder.
sedaj me je zopet malo bolel trebuh, imam čisto malo (samo na papirčku) svetlo svetlo rjavega skoraj roza izcedka.
tudi mi smo ta mesec prvič resno namensko user posted image .
imam pa tudi sama drugače zelo boleče M, in odkar ne jem več tablet ne hudo redne M, pa še vnetja vsake toloko, tako da je zabavno. ampak nekje na 32 do 36 dni so ponavadi.
ni se mi pa še zgodilo, da bi me tako bolel trebuh (bila je bolj bolečina kot krči) potem pa nič.
naj še kakšna poda svoje mnenje, da nam bo vsem lažje :)

(odgovor članu Žaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2010 14:32:20   
Taddy78

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Z mojim se počasi odločava za user posted image . Še ne en mesec jemljem ustrezne vitamine, zato se mi v bistvu še nikamor ne mudi. Bom pa stara 30 in to bo najin prvi otrok. Hotela sva sicer počakati še kake tri mesece, ker bi bil potem idealen čas, ko bi se tudi preselila in bi bilo več prostora. Pa tudi zato, ker sem se hotela na user posted image ustrezno pripraviti - ustrzna prehrana, počitek...

No, ampak sva pa ta mesec vseeno poskusila - nekako v času ovulacije, potem pa nič več. Mislim, da sva user posted image samo ene dvakrat, ker sva pa res zelo zaposlena. Ker imam stalno neka vnetja, ki se ne nehajo, si sicer ne mislim, da bo uspelo ravno v prvem poizkusu, imam pa tudi vedno zelo hude bolečine med menstruacijo.

Imam redno mestruacijo, na 28 dni. Danes je 29. dan, pa je ni od nikoder. Ne mislim še delat testa, niti ga nimam pri roki - nimam pa nobenih bolečin kot ponavadi. Sem pa imela bolečine par dni nazaj in sem mislila, da bo prišla user posted image . Problem je v tem, da sem takrat, ko sem mislila, da jo bom dobila, vzela nalgesin. Vedno imam namreč zelo hude bolečine. Ali lahko to škodi, če sem mogoče user posted image ?

Zdaj bom počakala, če pride, pa bom potem vzela protibolečinske tablete, ko bom prepričana, da ni nič.

Malo me je sicer strah, čuden občutek, če bi res prišlo do take nenadne spremembe v življenju. Amapak bi bila seveda vesela. Sem pa bila prepričana, da v prvo že ne more ratat user posted image .

Čim manj načrtovanja, pa bo...jaz mislim, da si na dobri poti, da bi lahko bila nosečka, tudi sama sem delala test 2 dni po izostanku, ker sem vedno imela redne M na 24dni. In je seveda bil user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.