Taddy78 -> RE: Bolečine kot pri menstruaciji (28.2.2010 14:32:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Z mojim se počasi odločava za [sm=duda.gif]. Še ne en mesec jemljem ustrezne vitamine, zato se mi v bistvu še nikamor ne mudi. Bom pa stara 30 in to bo najin prvi otrok. Hotela sva sicer počakati še kake tri mesece, ker bi bil potem idealen čas, ko bi se tudi preselila in bi bilo več prostora. Pa tudi zato, ker sem se hotela na [sm=nosecka.gif] ustrezno pripraviti - ustrzna prehrana, počitek... No, ampak sva pa ta mesec vseeno poskusila - nekako v času ovulacije, potem pa nič več. Mislim, da sva [sm=sloncek.gif] samo ene dvakrat, ker sva pa res zelo zaposlena. Ker imam stalno neka vnetja, ki se ne nehajo, si sicer ne mislim, da bo uspelo ravno v prvem poizkusu, imam pa tudi vedno zelo hude bolečine med menstruacijo. Imam redno mestruacijo, na 28 dni. Danes je 29. dan, pa je ni od nikoder. Ne mislim še delat testa, niti ga nimam pri roki - nimam pa nobenih bolečin kot ponavadi. Sem pa imela bolečine par dni nazaj in sem mislila, da bo prišla [sm=hudicek1.gif]. Problem je v tem, da sem takrat, ko sem mislila, da jo bom dobila, vzela nalgesin. Vedno imam namreč zelo hude bolečine. Ali lahko to škodi, če sem mogoče [sm=nosecka.gif]? Zdaj bom počakala, če pride, pa bom potem vzela protibolečinske tablete, ko bom prepričana, da ni nič. Malo me je sicer strah, čuden občutek, če bi res prišlo do take nenadne spremembe v življenju. Amapak bi bila seveda vesela. Sem pa bila prepričana, da v prvo že ne more ratat [sm=jezicek.gif]. Čim manj načrtovanja, pa bo...jaz mislim, da si na dobri poti, da bi lahko bila nosečka, tudi sama sem delala test 2 dni po izostanku, ker sem vedno imela redne M na 24dni. In je seveda bil [sm=modricrtici.gif]
|
|
|
|