|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali imate tatoo?
24.2.2010 14:46:34   
pety78
pety ti si en špilferderber user posted image

Ja, sorry no, ampak...
Saj ko tako pomislim, če bi si dala tatoo, bi mi bilo ful lepo, če bi bila imena mojih otrok...Ko pa pomislim, da bi imela moja tašča tatoo z imenom mojega partnerja....mi je pa res fuuuuuul mimo in fuuuuul smešno, no. user posted image user posted image user posted image

A ni? No, priznaj! user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 51
24.2.2010 14:47:34   
pety78
Sicer pa si je moj hotel tetovirat ime na svoje moško bogastvo... Tavelike kitajske črke, pa hudiča tudi ko bi napisali imena nas vseh treh plus priimek, je ostalo še par praznih cm(ni zgledlo lepo), pa si je potem premislil

O, fak! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 52
24.2.2010 14:50:04   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

pety ti si en špilferderber user posted image

Ja, sorry no, ampak...
Saj ko tako pomislim, če bi si dala tatoo, bi mi bilo ful lepo, če bi bila imena mojih otrok...Ko pa pomislim, da bi imela moja tašča tatoo z imenom mojega partnerja....mi je pa res fuuuuuul mimo in fuuuuul smešno, no. user posted image user posted image user posted image

A ni? No, priznaj! user posted image

itak , da je odpuljeno, zato sprašujem, če je katera šla v to....da bo čudaška tašča (itak)user posted image
Tako, da ja, imaš dober pojnt.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 53
24.2.2010 16:00:17   
luan
Na križu velikega metulja s tribali okrog, precej velikega in razmišljam, da bi si dala še podaljšat v hrbet.Saj ga imam v osnovi narejenega tako, da se lahko še dodaja.Je pa trajni.Sem si ga pa podarila za trideseti rojstni dan in pircing v popku.

Neposredna povezava do sporočila: 54
24.2.2010 16:31:10   
A & T
Jaz imam že 11 let na desnem delu hrbta slona, pred časom pa sem si tetovirala na vsako roko (na notranjo stran zapestja) imena od sinov. Kaj si pa kdo o teh mojih tetovažah misli zdaj, oz. kaj si bo čez leta, ko bom tašča, pa mi dol visi. Živim za danes in danes mi tako ustreza, danes se vidim s tem srečno.

Tattooji imen otrok ne pomenijo, da bi jih imel zaradi tega bolj rad, ljubezen se kaže na druge načine, ki so veliko težji, kot zdržati tistih nekaj minut bolečine. 

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 55
24.2.2010 16:32:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

OMG?!?!?! user posted image

Le kaj bi si mislila, če bi imela tvoja tašča vtetovirano ime tvojega moža?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ahahhaa, kako prav pride včasih pogled z druge strani user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha user posted image V temle primeru presneto res, še posebej.

Neposredna povezava do sporočila: 56
24.2.2010 16:34:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

pety ti si en špilferderber user posted image , Lahko si stetoviraš Aleksandra user posted image , pa čez leta dodaš alias Sašo

ja, če si ga dal že na začetku na ritnico, ja.

Sicer pa si je moj hotel tetovirat ime na svoje moško bogastvo... Tavelike kitajske črke, pa hudiča tudi ko bi napisali imena nas vseh treh plus priimek, je ostalo še par praznih cm(ni zgledlo lepo), pa si je potem premislil

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 57
24.2.2010 16:49:25   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: A & T

Jaz imam že 11 let na desnem delu hrbta slona, pred časom pa sem si tetovirala na vsako roko (na notranjo stran zapestja) imena od sinov. Kaj si pa kdo o teh mojih tetovažah misli zdaj, oz. kaj si bo čez leta, ko bom tašča, pa mi dol visi. Živim za danes in danes mi tako ustreza, danes se vidim s tem srečno.

uh, te pa že res dolgo nisem videla....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 58
24.2.2010 18:38:17   
TomTaylor
meni je pa tkole u iber sexsy;

user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 59
24.2.2010 18:42:56   
rija
oja, sploh tile roza uhani so sexyuser posted image

tak, poceni sexyuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 60
24.2.2010 18:44:46   
urška
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Poleti se ni priporočljivo tetovirat, ker tatoo ne sme na sonce, ne sme v vodo, itd...Pa mazat ga moraš, no, skratka za njega moraš na začetku skrbet hujše kot za kakašnega dojenčka user posted image

ja sej to veva obe. zato še ni popolnoma ziher in se bo zadeva najbrž prestavila na september. takrat bi bilo najbrž že lažje.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 61
24.2.2010 19:03:51   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

mutirani rak user posted image user posted image user posted image , crkneš.

Tiste, ki že imate tatu, kako se vam zdi ideja tetovirati otrokovo ime ? Bi si ga?

js ga ima na zgornjem delu hrbta..od enega ramena do drugega..imam pa v planu tudi imena otrok..samo še nevem v kakšni obliki..

Neposredna povezava do sporočila: 62
24.2.2010 20:55:09   
Urša
Škorpijona imam na joškici, sem si ga dala delat prvi dan polnoletnosti! user posted image Mi je še vedno všeč. Imen svojih otrok pa ne bi dala.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 63
24.2.2010 21:06:18   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: rija

oja, sploh tile roza uhani so sexyuser posted image

tak, poceni sexyuser posted image

ma, ne glej uhanov (btw, grozni so, pa lasje tudi), niti tatuja (obstajajo mnogo lepši), kotiček za tatu mi je seksiuser posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 64
24.2.2010 23:00:06   
sunny24
Tatoo imam, na desni lopatici, eno tribal varianto.
Bi pa zdej še enega, verjetno si ga bom dala nad gležnjem...Bi spet neki v tribal varianti, čeprov po eni strani bi si dala pa tudi prvo črko imena naše pupe...iščem če bi kje najdla kake lepe črke (ne kitajskih)...Ve kira za kako stran? Sm že full iskala pa nič najdla...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 65
25.2.2010 7:25:25   
ksenjak
IZVIRNO SPOROČILO: urška

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Poleti se ni priporočljivo tetovirat, ker tatoo ne sme na sonce, ne sme v vodo, itd...Pa mazat ga moraš, no, skratka za njega moraš na začetku skrbet hujše kot za kakašnega dojenčka user posted image

ja sej to veva obe. zato še ni popolnoma ziher in se bo zadeva najbrž prestavila na september. takrat bi bilo najbrž že lažje.

Jaz sem se dala tetovirati v začetku junija, točno čez 14 dni pa sem šla na morje. Nisem imela nobenih problemov. Je pa res, da sem tiste 14 dni res redno skrbela za tattoo - umivala, mazala, zakrivala. In po približno 10 dneh je bil že zaceljen, tako, da na morju nisem imela popolnoma nobenih problemov pa sem bila veliko na soncu in v vodi (sem pa tudi tam tattoo redno mazala).

lp

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 66
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?