Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dvomesečnik in solzenje očesa???? 5.7.2005 18:51:16
|
|
|
|
lunca77
|
hojla! naš mali ma čist isto že kar nekaj časa in mu spiram s prekuhano vodo al pa fiziološko rastopino. ni pa to nič hudega je rekla pediatrinja. bomo videli drug teden ko imamo pregled. lp lunca77
|
|
|
|
dvomesečnik in solzenje očesa???? 5.7.2005 18:52:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ga dojiš oz. imaš svoje mleko, mu v oko stisni par kapljic mleka. Pomaga preverjeno.
|
|
|
|
dvomesečnik in solzenje očesa???? 5.7.2005 19:01:50
|
|
|
|
babsie
|
uf sem videla spodaj tudi vprašanje od ANJE, ki ima tudi vnete očke. Se pravi, da je dobro da o tem malo povprašam tudi pediatrinjo? Jo, imam drug teden - redni pregled - ali počakam ali prej zaženem paniko? Bom pa seveda poskusila z mojim mlekom. Takoj pri naslednjem podoju. Hvala punce.
|
|
|
|
dvomesečnik in solzenje očesa???? 5.7.2005 19:13:48
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem šla k pediatrinji in mi je dala kapljice za oči, spirala sem mu jih s kamilicami. Vendar pa je velika verjetnost, da bo dobil še na drugem očesu, ker si prenese, ko se drega v oči, ali pa sem mu prenesla celo jaz, k osem mu čistila oko. Ima tudi poln nosek?
|
|
|
|
dvomesečnik in solzenje očesa???? 5.7.2005 21:23:10
|
|
|
|
BONI*
|
Kot je rekla že Al bina, našpricaj mu svoje mleko v oko. Preverjeno pomaga! Tvoje mleko je antibakterijsko. Lp, Boni
|
|
|
|
dvomesečnik in solzenje očesa???? 6.7.2005 0:47:56
|
|
|
|
pika**
|
Našemu so se solzile očke že v porodnišnici. Potem si jih je mencal, pa je ratalo rahlo vnetje - najprej levo , pol pa desno oko. In to se je ponovilo nekajkrat. :(( Kapljice mi je odsvetovala pediatrinja že v porodnišnici, češ da so reeees za hudo vnetje. Na prvem pregledu mi je zdravnica predlagala še masažo solzevodov. Saj bi jih že prej sama , pa se nisem upala, ker sem se enostavno bala, da bi mu kaj narobe naredila. Gašpi je bil prvi mesec drobčkana bebika. Mal me je zaneslo. Skratka - 2x, 3x dnevno masažica in solzevodi so začeli delovati. Od takrat ni nobenih odvečnih solzic, rumenih zaspančkov, zlepljenih vekic...:angel:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
varstvogloriavrtec (
66%)
doma (
22%)
varuška (
11%)
Število vseh glasov: 283Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!