Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobra in hitro pripravljena solata 22.2.2010 12:33:38
|
|
|
|
baguSka
|
Uff tega je miljon... Ce zelis nasitne solate, jih lahko pripravis tud z mesom, rizom, testeninami...
|
|
|
|
RE: Dobra in hitro pripravljena solata 22.2.2010 12:50:16
|
|
|
|
nuala
|
Meni vsec ( pa gostom tudi ): - pecena piscancja prsa - avokado ( srednje zrel ) - rdeca paprika - koruza - preliv iz majoneze, limoninega soka v precejsnjih kolicinah, soli in popra
|
|
RE: Dobra in hitro pripravljena solata 22.2.2010 13:20:12
|
|
|
|
kajajaka
|
makaronova: makaroni (jaz dam rada barilline mašnice, ker še lepo izgleda) rdeča, zelena in rumena paprika paradižnik, koruza, rdeči fižol, tunina (ali na trakce narezana salama, poli, šunka...), nariban sir kis, olje (malo), sol, poper (lahko tudi čili) kisla smetana krasna ampak močna solata (mekateri dajo vanjo še majonezo, jaz raje pri kisli smetani ostanem). Mi jo naredimo poleg jedi z žara.
|
|
|
|
RE: Dobra in hitro pripravljena solata 22.2.2010 13:32:07
|
|
|
|
Jessy
|
Šopska??? Ali pa se morda reče šobska?
|
|
RE: Dobra in hitro pripravljena solata 22.2.2010 13:35:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka makaronova: makaroni (jaz dam rada barilline mašnice, ker še lepo izgleda) rdeča, zelena in rumena paprika paradižnik, koruza, rdeči fižol, tunina (ali na trakce narezana salama, poli, šunka...), nariban sir kis, olje (malo), sol, poper (lahko tudi čili) kisla smetana krasna ampak močna solata (mekateri dajo vanjo še majonezo, jaz raje pri kisli smetani ostanem). Mi jo naredimo poleg jedi z žara. Ja men je tut tale ful dobra ... samo da dam jaz žlico gorčice še not (nič majoneze) pa paradižnika ne dam, ker če ne poješ takoj vse solate, potem se paradižnik razpusti in ni preveč fajn okus potem ... no vsaj meni ni potem več všeč Paše pa notri še svež nasekljan drobnjak, ali pa na tenko narezana mlada čebula, redkvice, bel del pora, ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?